Ion Cristoiu si Cristian Tudor Popescu, membri ai Uniunii Scriitorilor

Marti, 30 Septembrie 2008, ora 10:12

   

Ion Cristoiu si Cristian Tudor Popescu, membri ai Uniunii Scriitorilor
Ion Cristoiu si Cristian Tudor Popescu au devenit scriitori cu acte in regula, reputatii jurnalisti fiind acum membri ai sectiei proza a Asociatiei Scriitorilor Bucuresti.

Consiliul Uniunii Scriitorilor din Romania a hotarat, recent, in urma raportului Comisiei de validare, primirea in Uniune, la Asociatia Scriitorilor Bucuresti, a lui Cristian Tudor Popescu si Ion Cristoiu, alaturi de alte nume ale literaturii contemporane, informeaza un comunicat de presa publicat pe site-ul Uniunii Scriitorilor din Romania (USR).

Ion Cristoiu este autor al mai multor carti, printre care se numara Personaje de rezerva, Lumea literaturii, Povestitorii, Un pesimist la sfarsit de mileniu, Singur impotriva tuturor, Seria Istoria ca telenovela: Istoria ca telenovela, vol 1, Istoria ca telenovela, vol 2, De la o lovitura de stat la alta.

Cristian Tudor Popescu a scris, printre altele, Planetarium, Vremea manzului sec, Imperiul oglinzilor strambe, Copiii fiarei, Omohom - fictiuni speculative, Nobelul romanesc, Sportul mintii, Libertatea urii, Trigrama Shakespeare - Fictiuni speculative, Orgasmus comunistas.

USR a mai decis, la aceeasi reuniune a Consiliului, primirea in randul scriitorilor din Romania, la filiala Bucuresti, a lui Eugen Mihaescu si Eugen Berceanu Istodor, la sectia proza, a lui Florian Hutanu la sectia poezie, precum si a lui Ioan Dragoi, Venerus Constantin Popa si Virgil Tanase, la sectia dramaturgie.


Citeste mai multe despre
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2732 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
ANGELICA TABACARU
rank 5
Sunt doi oameni destepti,siguri pe ei,care in decursul vietii au ,,DEVORAT BIBLIOTECILE",au spus foarte multe in cartile DOMNIILOR LOR si au luat atitudine atunci cand ,in tara ,treburile erau facute ,,cu susul in jos".Fac cinste UNIUNII SCRIITORILOR si vor aduce un IZ DE CULTURA CU AROMA DE LA,,SINGUR IMPOTRIVA TUTUROR"la NUMAI IMPREUNA VOM PUTEA.FELICITARI si LA MAI MULTI.... CA EI!
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor