Nastase nu l-a vrut pe Ion Cristoiu la sefia TVR

Miercuri, 29 Septembrie 2010, ora 20:45
2255 citiri
Nastase nu l-a vrut pe Ion Cristoiu la sefia TVR

Adrian Nastase a refuzat sa il numeasca pe jurnalistul Ion Cristoiu la conducerea TVR, pe motiv ca "nu este de incredere", sustine deputatul PSD Mihai Malaimare.

Deputatul PSD Mihai Malaimare aminteste, pe blogul personal, ca l-a sunat pe Ion Cristoiu pentru a-i face propunerea, in calitate de presedinte al Comisiei pentru Cultura, iar acesta a acceptat.

"Eram convins ca dadusem lovitura, ca gasisem omul potrivit, omul care avea sa faca pentru PSD ceea ce nu reusisera tot felul de natangi care se dadeau pe acolo politicieni foarte mari, fiind niste insi mai mult decat nepriceputi", scrie Mihai Malaimare, pe blog.

Acesta adauga ca Adrian Nastase i-a raspuns la telefon, insa ca i-a spus ca Ion Cristoiu nu este de incredere, apoi i-a inchis sub pretextul ca este interesat de treburile tarii. Ulterior, deputatul sustine ca si-a schimbat parerea despre Ion Cristoiu.

"Peste ani, cand il incoltea Mona Musca, Cristoiu si-a facut un titlu de glorie din a apara o cauza pierduta, adica pe Nastase. Isi facea un titlu de glorie din a sustine ca apara un om cazut.

Dupa atatia ani, vazandu-l pe Cristoiu, ascultand cum interpreteaza el situatia actuala, vazand cum se plaseaza el in actuala lume romaneasca, sustin cu mana pe inima ca Nastase a avut dreptate. Cristoiu ramane ceea ce a fost dintotdeauna, un jalnic jurnalist comunist!", conchide Mihai Malaimare.

#Ion Cristoiu, #Cristoiu sef TVR, #Nastase Cristoiu TVR, #Mihai Malaimare TVR , #stiri Ion Cristoiu
Comentarii
Poza ascutitoarea
ascutitoarea
rank 5
Cristoiu ramane ceea ce a fost dintotdeauna, un jalnic jurnalist comunist!", conchide Mihai Malaimare, un jalnic actor comunist !