Iliescu: Mitrea face pe cocosul, are ambitii puerile

Marti, 05 Ianuarie 2010, ora 22:03
5314 citiri
Iliescu: Mitrea face pe cocosul, are ambitii puerile

Este momentul ca in PSD sa se nasca o noua echipa, care sa aiba autoritatea morala si politica de a conduce, sustine presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, adaugand ca din echipa ar putea face parte, alaturi de altii, si Adrian Nastase si Cristian Diaconescu.

In conditiile in care mai multe voci din PSD contesta autoritatea lui Mircea Geoana, dupa pierderea alegerilor, Ion Iliescu vorbeste despre oportunitatea formarii unei noi echipe la conducerea partidului.

Este nevoie de o analiza serioasa a rezultatului alegerilor, care sa pregateasca Congresul din martie, sustine Iliescu, intr-un interviu pentru Gandul adaugand ca analiza ar trebui pregatita de Nastase sau de Corina Cretu.

Presedintele de onoare al social-democratilor considera ca lipsa unui candidat propriu la alegerile pentru colegiul 1 din Capitala nu este o slabiciune, ci se bazeaza pe o intelegere politica cu PNL, iar respectarea acesteia dovedeste "maturitate politica".

In ceea ce priveste afirmatiile lui Mitrea, care spune ca alianta cu PNL s-a dizolvat, Iliescu spune: "Eu dezaprob ferm acele pozitii ale unor membri de partid, care fac pe cocosii, si sustin ca trebuia sa ne punem candidat propriu. Asta nu este intelepciune si nu e decizie politica, ci o ambitie puerila a unor oameni fara maturitate politica".

#Ion Iliescu, #Iliescu Mitrea cocos, #Mitrea face cocosul , #Adrian Nastase
Comentarii