Ion Iliescu, la consiliul PSD: Omul zilei este Victor Ponta (Video)

Sambata, 22 Octombrie 2011, ora 10:40
2373 citiri
Ion Iliescu, la consiliul PSD: Omul zilei este Victor Ponta (Video)

Ion Iliescu, presedintele de onoare al Partidului Social-Democrat, a declarat sambata, la Consiliul National al partidului, ca "omul zilei este Victor Ponta" si ca nu se pune problema unei rivalitati intre Victor Ponta si Adrian Nastase, mesajul consiliului fiind unul de unitate.

Intrebat daca nu ar prefera ca Adrian Nastase sa fie cel desemnat de partid pentru postul de premier, Ion Iliescu a raspuns ca "fiecare isi incepe viata politica la tinerete" si ca pentru Victor Ponta "a dat un semnal de incurajare", pentru ca acesta a preluat stafeta de la un om politic cu experienta.

"Omul zilei este Victor Ponta, el este presedintele partidului. Partidul trebuie sa stranga randurile in jurul lui Ponta si sa il sprijine. (...) Adrian Nastase a fost premier, a demonstrat calitati. El a spus ca nu are de gand sa candideze, el l-a sprijinit pe Ponta", a declarat Ion Iliescu.

Consiliului National al PSD - vezi cele mai importante declaratii

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, marti, la Iasi, ca presedintele PSD, Victor Ponta, are "anumite goluri" si ca Ponta nu are experienta fostului premier Adrian Nastase.

Lucrarile Consiliului National al PSD au inceput, vineri, in prezenta a peste 800 de membri. La consiliu participa peste 600 invitati dintre primari de muncipii si comune, membri ai departamentelor PSD, dar si oameni de stiinta, arta si cultura, academicieni, reprezentanti ai sindicatelor, patronatelor, organizatiilor nonguvernamentale, mass-media centrala si locala.

(L.S.)

#Ion Iliescu, #Iliescu Victor Ponta, #Iliescu Ponta omul zilei , #Adrian Nastase