Nastase cauta argumente care sa il convinga pe Iliescu sa candideze din nou

Joi, 17 Iulie 2008, ora 17:29
890 citiri
Nastase cauta argumente care sa il convinga pe Iliescu sa candideze din nou

Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a scris joi pe blogul personal ca spera ca Ion Iliescu sa poata fi convins sa renunte la decizia de a nu mai candida la Parlament.

"Anuntul neparticiparii sale la alegerile parlamentare vine din partea unui om care a facut foarte multe pentru Romania, ca presedinte de tara, presedinte de partid si ca parlamentar. Decizia sa este una personala si trebuie, din acest punct de vedere, respectata, desi eu sper sa revina asupra ei!", a comentat Nastase pe blog.

In opinia liderului PSD, "viitorul Parlament va fi unul mai sarac" si se va resimti lipsa contributiei "unui om ca Ion Iliescu", "un om care are si a avut mereu suficienta energie, chibzuinta, inteligenta si dragoste de oameni pentru a fi o inspiratie pentru noi toti".

In acelasi timp, fostul premier se arata "convins ca Ion Iliescu va ramane in politica si alaturi de Partidul Social Democrat, asa cum a si anuntat deja. Si sunt, de asemenea, convins ca experienta si intelepciunea sa ne vor ajuta, pe mai departe, la gasirea unor solutii echilibrate pentru imbunatatirea vietii romanilor".

In final, Adrian Nastase lanseaza un apel: "Repet. Eu sper ca vom gasi argumente puternice pentru a-l convinge sa revina asupra hotararii luate".

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a anuntat joi ca nu va mai candida la Parlament.

#candidatura, #Ion Iliescu, #Argumente, #Adrian Nastase , #Adrian Nastase