Politicienii le doresc "Florii cu soare sarbatoritilor"

Duminica, 28 Martie 2010, ora 19:23
1487 citiri
Politicienii le doresc "Florii cu soare sarbatoritilor"

Politicienii romani, printre care se numara Ion Iliescu, Adrian Nastase, dar si altii, le ureaza cu ocazia sfintei sarbatori a Floriilor tuturor celor care poarta nume de floare "La Multi Ani" si implinirea tuturor viselor.

Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, le transmite "La multi ani celor cu nume de floare".

"Statisticile spun ca sunt foarte multi. In speranta ca aceasta zi va fi insorita pentru ei, dar si pentru prietenii, rudele sau vecinii lor, Floriile sunt cu adevarat o sarbatoare de care ar trebui sa ne bucuram cu totii la fel cum ne bucuram si de aparitia florilor, primavara", scrie Adrian Nastase pe blogul personal.

Social democratul spune ca "potrivit traditiei, de Florii ar trebui sa vedem martisoare atarnate de crengile pomilor, chemand poate si mai apasat revenirea intregii naturi la viata. Oricum ar fi, aceasta sarbatoare inseamna si apropierea zilei de Paste".

Nici fostul presedinte Ion Iliescu nu a uitat de cei care poarta nume de flori, carora le transmite sa impartaseasca celor din jur bunatatea si frumusetea sufletului lor.

"La ceas de sarbatoare doresc tuturor celor ce poarta nume de flori - Florina, Florica, Florin, Violeta, Viorel, Brandusa, Margareta, si toate celelalte flori, sa impartaseasca celor din jur bunatatea si frumusetea sufletului lor. Prin daruire si dragoste, sa aveti puterea sa faceti lumea mai buna!", scrie Ion Iliescu pe blogul personal.

Si europarlamentul PSD, Corina Cretu, transmite cu ocazia sfintei sarbatori a Floriilor, tuturor celor care poarta nume de floare "La Multi Ani" si implinirea tuturor viselor.

"Circa un milion si jumatate dintre romani isi sarbatoresc onomastica in aceasta duminica dinaintea Pastilor, in care cinstim intrarea triumfatoare a Mantuitorului Iisus Hristos in Ierusalim. La Multi Ani!", scrie Corina Cretu pe blogul personal.

#Adrian Nastase urari florii, #Ion Iliescu sarbatoare Florii , #Adrian Nastase