Presedintele PSD: Ion Iliescu este animal politic pur sange

Sambata, 23 Februarie 2008, ora 16:31
2447 citiri
Presedintele PSD: Ion Iliescu este animal politic pur sange

Mircea Geoana a comentat victoria de vineri a lui Adrian Nastase spunand ca acesta a fost ajutat de Ion Iliescu si de discursul sau.

"Iliescu este animal politic pur sange. Pe vremea cealalta se selectau oamenii din cadre serios, nu ca acum la intamplare. Mesajele lui in cadrul Consiliului National au o reverberatie mai mare decat la un congres. Important este sa terminam cu galceava din partid", a declarat Mircea Geoana.

Liderul formal al PSD a spus ca luptele interne au afectat imaginea partidului si ca social democratii au hotarat sa renunte la luptele de guerila.

"Instinctul tribului numit PSD a fost sa strangem randurile. Este mai important pentru noi sa stam impreuna si sa incetam luptele de guerila interna care ne-au afectat credibilitatea si capacitatea de comunicare. Acum nu mai avem niciun motiv sa ne certam intre noi.

Din 1992, niciodata nu a fost o guvernare monocolora. Obiectivul nostru este sa ocupam primul loc la parlamentare", a mai spus Geoana la o emisiune televizata.

Seful PSD spune ca exista un plan de scindare a maghiarilor in Parlament. "Competitia dintre UDMR si UCM risca sa piarda orice reprezentare a maghiarilor in Parlament", a precizat el.

#Iliescu, #Geoana, #animal pur sange, #Nastase, #UDMR , #Adrian Nastase