Surse: Mitrea si Nastase i-au oferit lui Iliescu sefia PSD

Joi, 18 Februarie 2010, ora 21:44
3582 citiri
Surse: Mitrea si Nastase i-au oferit lui Iliescu sefia PSD
Foto: Pro Motor

Surse social democrate au declarat joi seara ca Miron Mitrea si Adrian Nastase i-au propus lui Ion Iliescu sa preia conducerea PSD pentru un an de zile, timp in care sa se faca alegeri in toate organizatiile si sa fie organizat apoi un nou congres.

In plus, la congresul de sambata ar fi urmat sa fie aleasa, pe langa "presedintia Iliescu", si o conducere restransa, din maxim 15 persoane, care sa se ocupe de organizarea partidului, au dezvaluit surse din PSD pentru Gandul.

Mitrea si Nastase s-ar fi gandit ca doar o personalitate ca Ion Iliescu poate sa fie acceptata de marea masa a delegatilor la congres, data fiind popularitatea foarte mare a acestuia in partid si lipsa ambitiilor personale si a unor planuri politice pe termen lung, de care ar putea fi suspectati restul pretendentilor la sefia PSD. Totusi, se pare ca fostul presedinte a declinat oferta.

"Oamenii mi-au prezentat diverse propuneri fata de problemele care exista. Ma gandesc si eu, bineinteles, cum sa iesim din criza. In loc sa ne preocupam de problemele de fond ale asezarii partidului pe baze serioase, trebuie sa cautam solutii la unele aspecte, care ar trebui sa ramana, totusi, marginale. Eu ma incadrez in prevederile unor pozitii de reprezentare onorifica, dar ca sa ma angajez acum, la 80 de ani, sa preiau partidul, e cam mult", a declarat presedintele de onoare.

PSD Bucuresti a votat pentru sustinerea echipei Geoana-Diaconescu

Nastase: Decizia de a ma retrage nu este definitiva

#propunere Iliescu prelua PSD, #propunere Mitrea Nastase, #Iliescu declina oferta , #Adrian Nastase
Comentarii
C
Cronos
rank 3
Dupa 20 ani cel mai tare socialist este un mare si vechi comunist,
Poza independent girl
independent girl
rank 1
uite aici cum sta treaba