Ion Iliescu scrie o carte de amintiri despre Ceausescu

Vineri, 01 Noiembrie 2013, ora 12:09
2519 citiri
Ion Iliescu scrie o carte de amintiri despre Ceausescu

Fostul presedinte Ion Iliescu scrie in prezent o carte despre Nicolae Ceausescu, volum ce va cuprinde amintirile dinainte de 1989, precum copilaria, tineretea si disputele lui Iliescu cu dictatorul.

Presedintele de onoare a PSD a precizat ca ultima carte lansata este despre perioada care a succedat anul 1989, insa volumul la care lucreaza acum va fi despre vremurile dinaintea Revolutiei si despre amintirile pe care le are alaturi de tovaras. Iliescu a adaugat ca lucrarea ar urma sa apara pe rafturile librariilor anul viitor, arata Evenimentul Zilei.

Iliescu si-a adus aminte in Parcul Moghioros de regimul Ceausescu

"Lucrez la ea, sper sa o termin pana la finele anului, eu pana acum am scris despre Revolutie si perioada de dupa. Iar ultima carte lansata se refera tocmai la perioada de dupa 89 pana in 2007, cu perioadele de guvernare, opozitie si asa mai departe.

Acum m-am apucat de amintiri din perioada anterioara lui 1989 - copilaria, tineretea, conflictele mele cu Ceausescu din 70 - 71, de dupa aceea - Timisoara, Iasi, Apele Romane (...), deci asta este obiectivul cartii. Sper ca anul viitor sa o lansam. Sper sa termin pana la finele anului, sa pun la punct cu editura si sper ca anul viitor sa o lansam", a explicat Iliescu la Palatul Parlamentului.

#Ion Iliescu Nicolae Ceausescu, #Ion Iliescu carte Ceausescu, #Ion Iliescu carte amintiri Ceausescu , #Nicolae Ceausescu