Nica Leon il acuza dur pe "infractorul" Ion Iliescu (VIDEO)

Marti, 12 Februarie 2008, ora 14:42
10150 citiri
Nica Leon il acuza dur pe "infractorul" Ion Iliescu (VIDEO)

"Spre deosebire de infractorul Ion Iliescu care si-a platit contributia la Partidul Comunist si l-a lins pe Nicolae Ceausescu, mentorul sau, pana in ultima secunda, eu am scris contra comunistilor, eu am luptat impotriva acestui sistem bestial, am fost anchetat si persecutat de Securitate, am declansat o revolutie, la care, repet, Ion Iliescu nu a avut nicio contributie", a declarat, marti, revolutionarul Nica Leon, fost membru al Consiliului Provizoriu de Uniune Nationala (CPUN), intr-o conferinta de presa.

Atacurile verbale care au inceput marti dimineata au continuat si in cursul zilei, de aceasta data Nica Leon folosind un limbaj suburban la adresa fostului presedinte al Romaniei.

Atacul sau vine la scurt timp dupa ce a refuzat sa dea mana cu fostul presedinte Ion Iliescu, la aniversarea a 18 ani de la infiintarera CPUN.

"Eu am fondat CPUN si nu i-am lasat pe colegii mei sa-l impuste pe Ion Iliescu", pentru a nu fi "considerati de straini niste bestii", marturisind ca acum regreta acest lucru.

Leon a declarat, de asemenea, ca fostii comunisti au incercat sa-l omoare, ducandu-l la subsolul Palatului Victoria, unde erau sute de soldati cu pustile pregatite.

El a precizat ca in cadrul CPUN comunistii au adus foarte multi membri, care au incalcat protocolul Consiliului, pentru ca doreau sa jefuiasca economia romaneasca, facand din CPUN "o constructie fortata".

La randul sau, Ion Iliescu a negat ca l-ar fi injurat pe Leon. El a spus doar ca si-a exprimat dezaprobarea fata de un asemenea comportament, care nu-si avea locul intr-o asemenea imprejurare.

"Cred ca ati vazut cine este omul. Din pacate asa a fost si pe vremea CPUN-ului. Nu ne-am mai vazut de atunci.

Mi-am exprimat dezaprobarea ca vine cu asemenea stari de spirit. Imi inchipuiam ca dupa 18 ani s-a mai inzdravenit si el, dar se vede treaba ca ii lipseste ceva.

El cu mintea nu sta bine. L-am suportat atunci, l-am suportat si azi. Imi pare rau pentru ca a stricat climatul general, il consider o paranteza nefericita", a spus Iliescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Nica Leon, #acuzatie, #Ion Iliescu , #Nicolae Ceausescu