Discuta LIVE cu Ion Iliescu despre Romania anului 2010

Luni, 04 Ianuarie 2010, ora 07:00
4602 citiri
Discuta LIVE cu Ion Iliescu despre Romania anului 2010

Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, va discuta, luni, 4 ianuarie, incepand cu ora 11.00, cu cititorii Ziare.com, despre schimbarile prin care a trecut Romania in ultimii 20 de ani.

Fie ca am evoluat in bine, fie ca lucrurile s-au schimbat in rau, o buna parte din transformarile prin care a trecut tara noastra din 1990 incoace s-au produs sub Ion Iliescu.

Din functia de sef al statului, Ion Iliescu a putut influenta mersul lucrurilor, avand totodata o perspectiva mai corecta asupra evenimentelor care ne-au influentat vietile dupa caderea comunismului.

Care ii sunt meritele si unde a gresit in scurta istorie post-decembrista? Cum si-a imaginat in 1990 ca va arata Romania dupa 20 de ani? Unde s-a impotmolit Romania si cine sunt principalii raspunzatori?

Acestea sunt doar cateva intrebari la care puteti primi raspunsuri de la fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu.

Pentru coerenta discutiilor, fiecare cititor logat va putea adresa intrebari sau face comentarii doar o data la 5 minute.

Ziare.com isi rezerva dreptul de a lua masuri impotriva tuturor celor care nu respecta obligatiile ce le revin in urma participarii la emisiune.

Daca doriti sa intrati in dialog cu Ion Iliescu, intrati AICI, incepand cu ora 11.00.

Cine poate participa la emisiune?

Daca aveti intrebari sau opinii pro sau contra temei dezbatute, puteti transmite in direct mesajele dumneavoastra invitatului si acesta va va raspunde pe loc.

La emisiune poate participa orice user al Ziare.com, insa daca vreti sa comentati, trebuie sa fiti logat.

Aflati cum puteti avea si dumneavoastra propria emisiune pe Ziare.com

Aflati cum functioneaza aplicatia "Pro si Contra". Spuneti-ne care este parerea dvs!

Codul de etica

Realizatorul emisiunii si comentatorii trebuie sa respecte dreptul la opinie a celorlalti participanti la emisiunie si sa nu faca niciun fel de comentariu discriminator pe criterii fizice, religioase, etnice, rasiale, politice sau culturale.

Toate afirmatiile si comentariile trebuie sa tina cont de existenta dreptului la pluralism politic si social, la diversitate culturala, lingvistica si religioasa.

Atat realizatorul emisiunii, cat si comentatorii nu au voie sa faca niciun fel de afirmatii care ar putea leza demnitatea umana, dreptul la propria imagine sau care sa afecteze in vreun fel protectia minorilor.

Participantii la emisiune nu au voie sa promoveze publicatii, site-uri sau alte canale media cu continut xenofob, rasial, pornografic sau care intra sub incidenta legilor cu privire la drepturile de autor.

In timpul emisiunii nu se vor promova produse si servicii in scop commercial.

Comentatorii au obligatia de a posta, pe cat posibil, pe marginea temei emisiunii, iar realizatorul trebuie sa evite abaterile repetate de la tema propusa spre dezbatere.

Citește și:
Adevărata miză din spatele comasării alegerilor parlamentare și locale din 2024: ”Era gândită ca o modalitate de a se pune la adăpost”
Adevărata miză din spatele comasării alegerilor parlamentare și locale din 2024: ”Era gândită ca o modalitate de a se pune la adăpost”
Comasarea alegerilor parlamentare cu cele locale în anul 2024 este un scenariu care a apărut pe agenda publică de când Florin Cîțu era încă liderul liberalilor, iar pe măsură ce se...
Mesajul lui Traian Băsescu de Ziua Națională a României: ”Oamenii politici responsabili trebuie să se gândească la un proiect de unificare cu Republica Moldova”
Mesajul lui Traian Băsescu de Ziua Națională a României: ”Oamenii politici responsabili trebuie să se gândească la un proiect de unificare cu Republica Moldova”
Fostul președinte Traian Băsescu a vorbit joi, 1 decembrie, despre beneficiile pe care le-ar avea cetățenii Republicii Moldova dacă țara s-ar uni cu România, potrivit tv8.md Fostul...