Iliescu: De ce va obsedeaza Lavinia Sandru?

Marti, 31 Martie 2009, ora 12:38
3300 citiri
Iliescu: De ce va obsedeaza Lavinia Sandru?

"De ce va obsedeaza pe voi acest lucru? Cine este Lavinia Sandru? Pe mine nu ma intereseaza, nu am avut de-a face cu ea", este replica pe care a dat-o marti Ion Iliescu la intrebarile insistente ale ziaristilor in legatura cu presedintele PIN.

"Eu am prezentat un punct de principiu privind lista de candidati pe lista europarlamentarelor, nu am avut de-a face cu fata asta", a mai declarat fostul presedinte.

Vestea ca Lavinia Sandru ar putea candida la alegerile pentru Parlamentul European l-a enervat pe liderul de onoare al PSD care a precizat luni ca aceasta vrea sa intre pe usa din dos in acest partid. Mai mult chiar, Ion Iliescu si-a amenintat colegii ca va apela la masuri dure daca presedintele PIN se va afla pe listele PSD pentru europarlamentare.

Presedintele de onoare al PSD a mai declarat ca spera ca partidul social democrat sa obtina un scor mult mai bun decat la alegerile parlamentare locale.

"Vrem sa avem un nucleu puternic in PE si pentru asta avem de indeplinit doua obiective majore: cum sa ii convingem pe oameni sa iasa la vot si de ce sa voteze pentru Parlamentul European. Alegatorii trebuie sa inteleaga ca solutiile crize nu pot solutionate in afara contextului Europei", a mai declarat fostul presedinte.

Valeriu Zgonea, presedintele tehnic al echipei de campanie PSD

Mircea Geoana, liderul PSD, a declarat marti ca ambitia PSD este de a castiga alegerile europarlamentare. Social democratul a precizat ca Valeriu Zgonea a fost numit presedintele tehnic al echipei de campanie pentru europarlamentare, iar el se va ocupa de conducerea politica a echipei.

Presedintele Senatului a precizat ca in aceasta saptamana Guvernul Romaniei va face o prezentare in fata Parlamentului cu privire la presupusa rectificare de buget.

"Vom mai discuta si despre codurile care se afla in Parlament. Vrem sa mergem cat mai repede cu putinta si codurile sussceptibile sa fie finalizate cat mai repede", a mai declarat Geoana.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Ion Iliescu, #Lavinia Sandru, #castiga alegeri europarlamentare, #Mircea Geoana, #Valeriu Zgonea , #presedinte