Iliescu il avertizeza pe Vanghelie sa nu se mai joace cu excluderile

Miercuri, 23 Septembrie 2009, ora 22:44
3926 citiri
Iliescu il avertizeza pe Vanghelie sa nu se mai joace cu excluderile

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, l-a pus la punct pe liderul organizatiei de Bucuresti a partidului, Marian Vanghelie, dupa ce acesta a propus excluderea lui Miron Mitrea.

"Ar fi bine ca Marian Vanghelie sa se mai abtina de la astfel de declaratii! I-am mai spus-o. Sa nu ne mai jucam cu excluderile din partid!", a declarat Iliescu pentru Gandul.

El a mai spus ca o astfel de atitudine este "inadmisibila intr-un partid democratic". "Face rau partidului, ii face rau lui Mircea Geoana si, in ultima instanta, chiar si lui Vanghelie. L-am mai atentionat de cateva ori sa fie mult mai atent cu astfel de declaratii", a precizat Ion Iliescu.

Social-democratul Miron Mitrea a dezvaluit, marti, ca Marian Vanghelie, colegul sau de partid, a cerut excluderea sa din PSD.

"Vanghelie si cred ca Toma de la Olt au propus chestia asta (excluderea din PSD, n.red.), asa am fost informat. Mi-e greu sa comentez ce spune el. E penibil ca el vorbeste in numele PSD-ului, ma simt penibil.

Imi cer scuze fata de cei care ne vad ca el este purtatorul de cuvant al partidului. Nu depinde de mine acest lucru, ca n-ar fi daca ar depinde de mine. Nu puteti sa-l luati in serios pe Marian Vanghelie", a spus Mitrea, la Realitatea Tv.

Informatia a fost confirmata chiar de presedintele Organizatiei PSD Bucuresti, care a spus ca atat el, dar si alti colegi de-ai sai, s-au saturat ca oameni precum Miron Mitrea si Octav Cozmanca care sa saboteze partidul.

"Este adevarat, am propus excluderea lui Mitrea din PSD. Am spus sa facem o analiza, mai intai, si, apoi, sa il excludem. Eu si alti colegi ne-am saturat sa muncim in judete ca sa castigam alegerile, iar oameni gen domnul Cozmanca, Miron Mitrea si altii din interiorul partidului care au beneficiat de 20 de ani de privilegiile partidului acum se dau mari lideri la televizor si cred ca daca se lipesc si ii dau un ajutor domnului Traian Basescu pot scapa de problemele pe care le au.

Viata va demonstra ca se vor pacali", a spus si Vanghelie, la acelasi post de televiziune.

A.I.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#Iliescu critica vanghelie , #presedinte