Iliescu: Nichita are prea multe functii

Joi, 11 Martie 2010, ora 11:59
2259 citiri
Iliescu: Nichita are prea multe functii
Foto: Antena3

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat joi, inaintea sedintei CEx a social-democratilor, ca Gheorghe Nichita ar trebui sa se retraga din cursa pentru sefia Consiliului National, deoarece are deja prea multe functii, lucru nestatutar.

"Eu cred ca decent ar fi ca Nichita sa se retraga pentru ca incalca o prevedere a Statutului, cumulul de functii, e a patra. E primar, e presedinte al organizatiei judetene, e vicepresedinte ales in Congres. Nu are cum sa faca atatea, deci nici nu-i decent macar", a declarat Iliescu.

La randul sau, Gheorghe Nichita a replicat ca, in momentul in care va castiga presedintia Consiliului National, isi va da demisia din functia de vicepresedinte.

"Eu cred ca domnul Iliescu poate fi consecvent in continuare, intrucat la Congres i-a incurajat foarte mult pe cei care s-au inscris la functia de presedinte si sunt unii care nu mai erau cunoscuti deloc, care nu insemnau nimic pentru partid, dar au fost incurajati sa candideze. Eu cred ca competitia in partid e necesara, democratia e necesara si domnul Iliescu este un chiezas al acestei democratii si acestei competitii", a declarat Nichita.

Consiliul National al Partidului Social Democrat isi va alege, in sedinta de joi, presedintele, trezorierul si sefii de departamente ale formatiunii politice. Teoretic, batalia cea mare se va da intre Adrian Nastase si Gheorghe Nichita, primarul Iasiului.

Ambii si-au depus candidatura pentru functia de presedinte al Consiliului National.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Iliescu Nichita functii, #Nichita presedinte Consiliu National, #Nastase Nichita alegeri PSD , #presedinte
Comentarii
Poza CIOCOII_NOI_ROZALII
CIOCOII_NOI_ROZALII
rank 5
Da ouăle arogantului nu-s multe tataie? Si de ce te bagi peste Victor, din principiul "eu te-am făcut, eu te o.mor"?
I
I.E.Feher
rank 1
"În opinia lui Guşă, vizita lui Geoană la Vîntu este pe locul trei în topul factorilor care au dus la victoria lui Băsescu. Pe primele locuri: PSD şi asocierea cu Ion Iliescu."