Iliescu, presedinte de onoare al revolutionarilor

Vineri, 04 Mai 2012, ora 16:10
3154 citiri
Iliescu, presedinte de onoare al revolutionarilor
Foto: Arhiva

Delegatii la Congresul Blocului National al Revolutionarilor '89 (BNR '89) si-au ales vineri, la Palatul Parlamentului, prin vot unanim, noua conducere.

Presedinte de onoare al BNR a fost ales Ion Iliescu, iar copresedinte de onoare Sergiu Nicolaescu.

In sala Alexandru Ioan Cuza, unde s-a desfasurat Congresul, revolutionarii au scandat: "Unitate", "Iliescu" si "Jos Basescu".

Congresul Blocului National al Revolutionarilor '89 l-a ales ca presedinte al BNR '89 pe Dorin Lazar Maior si pe Codrin Stefanescu, secretar general. De asemenea, BNR '89 si-a ales presedintii de zone.

Propunerile avansate, vineri, de la tribuna Congresul Blocului National al Revolutionarilor '89 (BNR '89) pentru Secretariatul de Stat pentru problemele revolutionarilor sunt Puiu Nicolae Fesan si Dorin Lazar Maior. Presedintele Comisiei parlamentare pentru revolutionari, Raymond Luca, l-a propus ca secretar de stat pentru problemele revolutionarilor pe Puiu Nicolae Fesan, iar presedintele Blocului a fost propus din partea mai multor revolutionari.

Raymond Luca i-a indemnat pe delegatii la Congresul BNR 89 sa fie uniti.

"Sa fiti nucleul unei noi miscari, pentru ca veti fi o forta. Nu mai vorbiti de excluderi, ci de intinderea mainii catre celalalt", a spus Luca.

De asemenea, senatorul Sergiu Nicolaescu si-a exprimat multumirea ca se regaseste printre revolutionari.

"Azi avem o speranta. Sa avem incredere unii in altii si in noul Guvern. E momentul ca lucrurile sa se indrepte", a spus Sergiu Nicolaescu.

Mai mult de 1.200 de revolutionari au participat vineri la Congresul Blocului National al Revolutionarilor '89, care a avut incluse pe ordinea de zi, printre altele, propuneri de modificare a statutului, propuneri pentru primiri in Bloc, stabilirea unei organigrame a BNR '89.

Dupa terminarea Congresului, revolutionarii s-au organizat pentru a parcurge un traseu prestabilit pana in Piata Universitatii, unde vor manifesta, ca si in ultimele luni, impotriva presedintelui Traian Basescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Iliescu presedinte onoare revolutionari, #Iliescu Raymond Luca revolutionari, #Iliescu Sergiu Nicolaescu revolutionari , #presedinte