Iliescu: Suspectez o intelegere intre Oprescu si Basescu

Luni, 05 Octombrie 2009, ora 23:16
2343 citiri
Iliescu: Suspectez o intelegere intre Oprescu si Basescu

Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD si unul dintre sustinatorii lui Sorin Oprescu in cursa pentru primaria Capitalei, l-a criticat dur pe acesta dupa anuntarea inscrierii in cursa prezidentiala.

"Dupa cum stiti, eu am avut toata simpatia pentru Sorin Oprescu, dar nu mi-au placut cateva momente din discursul lui de astazi, mai ales lipsa de consideratie fata de mine, de maniera in care s-a exprimat in mod abuziv, dar explicit pentru multa lume. Eu nu sunt un duplicitar, cum poate sa rezulte din ceea ce a spus domanul Oprescu", a declarat Ion Iliescu la Realitatea FM.

Fostul presedinte a criticat astfel parte din discursul lui Sorin Oprescu in care acesta a precizat ca nu intelege cand au spus adevarul si cand au mintit "unii politicieni", atunci cand au spus la adresa unor colegi de partid ca sunt "prostanaci" sau cand au spus ca sunt "destepti".

"Eu nu ma pup in bot cu nimeni, eu am explicat foarte clar in cadrul Congresului PSD motivele rationale pentru care il sustin pe Mircea Geoana", a punctat Ion Iliescu

Fostul presedinte il suspecteaza pe Oprescu ca are o intelegere cu Traian Basescu, pentru care, se pare, alearga in cursa electorala.

Ion Iliescu considera inadmisibil faptul ca Sorin Oprescu nu a facut nici o referire la mandatul dezastruos al lui Traian Basescu. Pe de alta parte Ion Iliescu s-a simtit jignit de o remarca lui Sorin Oprescu care ar fi sugerat ca fostul presedinte este o persoana duplicitara.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi, 18 aprilie, că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să fie discutată...
#Ion Iliescu, #reactie candidatura Oprescu, #reactie acuzatii Oprescu , #presedinte