Iliescu, atac dur la Antonescu: Este istoric si habar n-are de industrie (Video)

Marti, 10 Septembrie 2013, ora 09:22
6077 citiri
Iliescu, atac dur la Antonescu: Este istoric si habar n-are de industrie (Video)
Foto: Arhiva

Ion Iliescu l-a criticat dur pe Crin Antonescu dupa ce liberalul s-a declarat a fi impotriva proiectului minier de la Rosia Montana. Presedintele de onoare al PSD a spus despre liderul USL ca "habar n-are de industrie".

"Crin Antonescu este istoric. Habar n-are de industrie in general, habar n-are de tehnologie. Si are dreptate omul, nu se poate el sa se pronunte intr-o chestiune in care e nevoie de cunostinte. De aceea spun, cea mai inteleapta decizie a Parlamentului privind aceasta tema e sa apeleze la specialistii existenti in aceasta tara, sa se consulte cu Academia, ca sa se pronunte in cunostiinta de cauza", a declarat social-democratul intr-o interventie telefonica la Digi24.

Iliescu, despre Rosia Montana: Baietii din Piata, saracii, nu stiu mare lucru

Mai mult, Ion Iliescu a sustinut ca Antonescu este "un jurist, un istoric care se pronunta in probleme tehnologice in necunostinta de cauza".

Crin Antonescu: Proiectul Rosia Montana nu poate fi sustinut, trebuie retras sau respins (Video)

Crin Antonescu a declarat luni ca este impotriva proiectului de exploatare miniera cu cianuri de la Rosia Montana. El a precizat ca vorbeste in nume personal, nu in calitate de presedinte PNL, al Senatului sau "probabil candidat la presedintie".

Antonescu a subliniat ca pozitia sa "nu angajeaza nici Senatul, nici macar PNL".

"Cred ca proiectul exploatarii de la Rosia Montana nu poate fi sustinut. Fie ar trebui retras, ceea ce nu e cazul, fie cred ca trebuie respins. Am ajuns la aceasta concluzie nu din motive tehnice, nu pentru ca nu ar avea sansa de a fi fezabil sau util, ci pentru ca exista consecinte si realitati majore care in acest moment impiedica aprobarea acestui proiect", a declarat, luni, Crin Antonescu.

#Ion Iliescu Crin Antonescu Rosia Montana, #Iliescu Antonescu istoric habar industrie, #Iliescu atac Antonescu , #PSD