Iliescu, despre Noua Republica: Se naste un partidulet

Joi, 13 Octombrie 2011, ora 23:39
2742 citiri
Iliescu, despre Noua Republica: Se naste un partidulet

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi seara, ca se naste acum "un partidulet - Noua Republica", pentru care "vrajmasul principal" este PSD.

Presedintele de onoare al PSD considera ca fiind falsa ideea vehiculata in momentele actuale potrivit careia dreapta politica inseamna bunastare, iar stanga ar insemna saracie.

"Se naste acum un partidulet din asta, vad ca este de unii prezentat ca marea descoperire, Noua Republica, formatiune de dreapta si pentru care vrajmasul principal este PSD. Si obiectivul lor major sa stopeze venirea stangii la putere ca asta ar fi o nenorocire pentru tara. Sunt tot fel de diversiuni propagandistice pe aceasta tema. Daca ne uitam la istoria noastra eu cred ca cele mai bune guvernari au fost doua, care au fost de stanga", a afirmat Ion Iliescu, la sedinta Organizatiei Sectorului 3 al PSD.

El considera ca fiind falsa ideea vehiculata in momentele actuale potrivit careia dreapta politica inseamna bunastare, dezvoltarea capitalului si dezvoltare economica, iar stanga ar insemna saracie.

Prima intalnire a platformei Noua Republica - joi, in Capitala

"Sunt multiple motive de necazuri si de nemultumiri din partea oamenilor. La toate astea se adauga acum si o guvernare proasta care accentueaza si mai mult toate aceste necazuri. Uneori se spune si Basescu a avut o asa o formulare - toate guvernele din ultimii 20 de ani de zile au contribuit la tot ceea ce s-a intamplat, la toata degradarea vietii economice.

Fals, e un fals istoric si un neadevar. Altii spun 'dreapta politica', 'stanga politica', dreapta inseamna bunastare, dezvoltarea capitalului, dezvoltare economica, stanga inseamna saracie pentru ca dezvolta numai mentalitatea de cersetor. Ati vazut la ministrul asta de externe - cei care muncesc si cei care cersesc. Este o anumita mentalitate", a afirmat fostul sef al statului.

Citeste si:
Ciprian Ciucu a fost amendat cu 10.000 de lei: ”De acum vor începe să vină după mine”
Ciprian Ciucu a fost amendat cu 10.000 de lei: ”De acum vor începe să vină după mine”
Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, a anunțat că a primit o amendă în valoare de 10.000 de lei pentru că că nu a prelungit două certificate de urbanism care ar permite construirea unor...
Iohannis a promulgat legea care permite împușcarea urşilor periculoşi
Iohannis a promulgat legea care permite împușcarea urşilor periculoşi
Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat legea prin care poate fi făcută intervenţia imediată împotriva urşilor periculoşi, nu doar în interiorul, ci şi în exteriorul localităţilor....