Iliescu, despre o candidatura a lui Oprescu la prezidentiale: Este out din acest joc

Marti, 26 Februarie 2013, ora 16:24
3850 citiri
Iliescu, despre o candidatura a lui Oprescu la prezidentiale: Este out din acest joc
Foto: Antena 3

Fostul presedinte Ion Iliescu a comentat posibilitatea ca primarul Capitalei, Sorin Oprescu, sa candideze la alegerile prezidentiale din anul 2014, afirmand ca acesta este "out din acest joc".

Intrebat care sunt sansele ca edilul bucurestean sa devina candidatul USL la alegerile prezidentiale din 2014, in conditiile in care se bucura de o cota mai mare de incredere in randul populatiei decat cel desemnat de USL - Crin Antonescu -, fostul presedinte al PSD a exclus din start aceasta posibilitate.

"Domnul Oprescu este out din acest joc, nefacand parte din aceasta alianta politica", a spus Iliescu, marti dupa-amiaza.

Cum se explica sondajele: Oprescu, urmasul lui Iliescu; Antonescu, pe urmele lui Basescu - sociolog

Sondajele interne ale PSD arata ca Sorin Oprescu se bucura de o incredere de 54%, in vreme ce Victor Ponta de 52%. Totodata, liderul liberal Crin Antonescu are 27% in sondaje, in vreme ce Calin Popescu Tariceanu se bucura de o incredere 34%, potrivit cercetarilor efectuate de IRES si CCSB.

#Ion Iliescu Sorin Oprescu prezidentiale, #Oprescu candidat PSD prezidentiale, #Sorin Oprescu candidat prezidentiale 2014 , #PSD