Iliescu: Intelectualii cu o formatiune solida nu se lasa antrenati in fleacuri

Marti, 19 Ianuarie 2010, ora 11:36
1254 citiri
Iliescu: Intelectualii cu o formatiune solida nu se lasa antrenati in fleacuri
Foto: Arhiva

Dupa ce luni a spus clar si raspicat ca nu e cazul sa ne intoarcem la Nostradamus ca suntem in secolul XXI liderul de onoare al PSD, Ion Iliescu, a apreciat marti ca declaratiile sotilor Geoana nu ar fi trebuit rostite avand in vedere ca intelectualii cu o formatiune solida nu se lasa antrenati in fleacuri.

"Intelectualii cu o formatiune solida nu se lasa antrenati in fleacuri din cauza ca asta denota lipsa de cultura", a spus fostul presedinte cand a fost intrebat cum comenteaza declaratiile lui Mihaela si Mircea Geoana referitoare la "atacul energetic".

Intrebat luni de jurnalisti ce parere are despre invocarea, tot mai des, a "flacarii violet", Iliescu a raspuns razand: "Ne intoarcem la Nostradamus? Suntem in secolul XXI...".

Cat despre viitoarea conducere a partidului, liderul PSD sustine ca este pusa gresit problema pe persoane, pentru ca va fi nevoie de o echipa capabila sa ridice formatiunea. Totodata, el a mai spus ca si din experientele celor care au condus pana acum trebuie luate invataminte.

"Vom discuta ultimele concluzii in alegeri, ce urmeaza, cum anume se reorganizeaza partidul, alternativa la guvernarea actuala si, in final, o sa rezulte si echipa finala care sa realizeze toate astea. Nu dai cu piciorul la cei dinainte, folosesti experienta celor dinainte. Concentrarea discutiei pe persoane mie mi se pare pur si simplu o diversiune care nu slujeste nimanui", a mai spus Iliescu.

Atat Mircea Geoana cat si sotia sa, Mihaela Geoana sustin ca in timpul dezbaterii finale din primul tur al alegerilor prezidentiale specialisti in ezoterism au emis atacuri energetice asupra lor.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Ion Iliescu atac energetic, #intelectuali angrenati fleacuri, #Mircea Mihaela Geoana , #PSD
Comentarii
Poza OSIRIS
OSIRIS
rank 5
ILIESCU TRADATOR, COMUNIST CRIMINAL! Daca n-ar mai iesi cu tot felul de declaratii ar scapa mai usor de "energiile negre" ;-). Dar asa, tot mai multi doresc sa CRAPE odata sa nu-l mai vedem si auzi. Ca raia si scarlatina se tine de tara asta. Piei SATANA!