Iliescu: Nu ma asteptam la acest scor la locale. Puterea poate ameti mintile oamenilor! (Video)

Luni, 11 Iunie 2012, ora 11:32
4568 citiri
Iliescu: Nu ma asteptam la acest scor la locale. Puterea poate ameti mintile oamenilor! (Video)
Foto: B1TV

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat ca scorul obtinut de USL la alegerile locale reflecta starea de spirit din tara. Fostul sef al statului recunoaste ca nu se astepta la acest scor.

Iliescu a avertizat la RFI Romania ca exista riscul ca noii primari sa devina baroni locali. "Puterea ameteste mintile oamenilor", afirma fostul presedinte. Ion Iliescu ii recomanda Guvernului Ponta, pe de alta parte, "sa nu se aventureze in promisiuni fara fapte", daca vrea sa castige si parlamentarele.

Rezultate Alegeri Locale 2012

In opinia lui Ion Iliescu, scorul USL de la alegerile locale "este o reflectare a unei stari de spirit care se simtea foarte clar in tara, de respingere a rezultatelor unei guvernari care s-a dovedit paguboasa pentru tara. Exprima un vot de blam dat guvernarii de pana acum, dar exprima si o speranta pentru o guvernare mai buna, care sa raspunda nevoilor tarii si ale oamenilor".

"Pe de o parte", spune presedintele de onoare al PSD, "e o respingere a PDL-ului si de fapt a domnului Basescu, care si-a pus amprenta asupra politicii Guvernului din ultima perioada si pe de alta parte, o speranta spre aceasta alianta, ca va putea sa redreseze lucrurile in tara".

Citeste mai multe despre Ion Iliescu la RFI: Nu ma asteptam la acest scor la locale. Puterea poate ameti mintile oamenilor! pe RFI.

#Iliescu rezultate alegeri locale, #Rezultate alegeri locale, #rezultate alegeri locale 2012, #rezultate alegeri locale Romania , #PSD
Comentarii
Poza ETC
ETC
rank 1
Politic Iliescu conduce o Europa, nu o Romanie :)))