Iliescu: Pe Basescu nu il duce mintea

Joi, 25 Iulie 2013, ora 10:46
4788 citiri
Iliescu: Pe Basescu nu il duce mintea

Ion Iliescu crede ca USL nu trebuie sa ia in calcul o noua suspendare a sefului statului, despre care spune ca are "mintea rasucita", se "baga in chestiuni pe care nu prea le 'fumeaza" si e votat de "prostimea care sta cu gura cascata".

"Din pacate pentru noi, sta in pozitia in care se afla, de presedinte al tarii. L-a votat lumea, dar se baga in chestiuni pe care nu prea le 'fumeaza'(...)Chiar speram intr-o anumita rationalitate a unor gesturi, pentru ca este obligat sa aiba o conlucrare cu primul-ministru, dar iesirile acestea ale lui sunt total aberante", a declarat Ion Iliescu pentru Ziarul Ring.

Intrebat daca Traian Basescu ar trebui suspendat din nou, Iliescu a replicat ca actualul presedinte "mai are un an de agonie, dupa care trebuie sa ne pregatim pentru o era mai asezata si mai profunda".

"Vad ca el agita spiritele si nu e in interesul lui sa o faca(...)Nu ar fi nevoie, de ce sa agitam lucrurile, dar el parca ar vrea sa provoace asa ceva. E neinteleapta aceasta comportare, ar trebui sa isi vada linistit de treaba anul acesta, sa isi termine mandatul, sa lase lumea in pace", a completat el.

Iliescu a criticat si faptul ca presedintele se implica in lansarea Partidului Miscarea Populara. "Functia de presedinte al tarii este mandatul esential pe care il exercita si ar trebui sa se raporteze la el si de acolo sa-si regandeasca toate actiunile, dar nu il duce mintea", a explicat Iliescu.

Totodata, el s-a arata multumit ca premierul Ponta nu s-a lasat antrenat in jocul presedintelui.

"Da, bine face ca il trateaza asa, ca nu se lasa antrenat de provocarile unui om a carui minte este rasucita", a spus el, exprimandu-si opinia ca Traian Basescu "are o anumita inteligenta mobila si prostimea vad ca sta cu gura cascata".

Citeste si:
Lăutari și băutură. Un vicepreședinte PNL a explicat cum îi aborda pe primarii care cereau bani pentru proiecte VIDEO
Lăutari și băutură. Un vicepreședinte PNL a explicat cum îi aborda pe primarii care cereau bani pentru proiecte VIDEO
Senatorul PNL Virgil Guran, ales vineri, 27 mai în funcția de vicepreședinte al partidului, a declarat în fața partidului modul în care îi aborda pe primarii care veneau la el să îi ceară...
Cum a ajuns un deputat PSD să se întoarcă desculț acasă: "Știi ce greu este să găsești mărimea 48 în România?"
Cum a ajuns un deputat PSD să se întoarcă desculț acasă: "Știi ce greu este să găsești mărimea 48 în România?"
Deputatul PSD, Daniel Ghiță, fost luptător K1, a anunțat că i s-au furat adidașii dintr-o sală de antrenament și a ajuns acasă desculț. Acesta a subliniat că nu este primul incident...