Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Iliescu, sarbatorit cu mult mai putin fast decat Vanghelie

Vineri, 04 Martie 2011, ora 16:30
1863 citiri
Iliescu, sarbatorit cu mult mai putin fast decat Vanghelie
Foto: ProTV

Ion Iliescu si-a aniversat ziua de nastere in mijlocul a sute de admiratori sinceri. Spre deosebire de Marian Vanghelie, care a fost onorat in urma cu doua zile de fostul presedinte al Academiei Romane, de presedintele Senatului, cativa lideri sindicali, politicieni si jurnalisti de frunte, Ion Iliescu s-a simtit bine alaturi de cativa pesedisti apropiati si de vreo trei sute de fani infocati.

"Ma simt asa cum se vede. De fapt este primul an din noul deceniu", le-a spus Ion Iliescu vizibil emotionat de implinirea celor 81 de ani jurnalistilor care il inconjurau. Petrecerea aniversara a fost organizata de liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, si de presedintele PSD Ilfov, Robert Negoita, la Hotelul Phoenicia din Capitala, scrie Gandul.

Fostul presedinte s-a declarat in forma, spunand ca face multa miscare si tine o dieta riguroasa, in care sotia este "factorul decisiv".

Putine nume cunoscute printre participanti: europarlamentarul PSD Corina Cretu, Rodica Nassar, un tanar consilier al presedintelui, Aura Vasile si bineinteles amfitrionul, Marian Vanghelie, cel care si-a serbat cu mult mai multa pompa implinirea a 43 de ani in urma cu doar cateva zile.

Vanghelie, sarbatorit de Eugen Simion, Emil Hurezeanu si Ion Iliescu (Video)

Inainte de inceperea petrecerii propriu-zise, Ion Iliescu si-a lansat un nou volum, intitulat "Dupa 20 de ani", a tinut un discurs mobilizator de 45 de minute si a dat autografe doritorilor, care au fost incolonati de acelasi Vanghelie, care le-a cerut sa fie disciplinati si sa nu se imbranceasca.

In asteptarea meniului, oamenii s-au servit cu fructe si apa minerala. Nu s-a stat la mese, ca la petrecerea primarului sectorului 5, ci organizatorii au aranjat mancarea sub forma de bufet suedez, lucru care a dat nastere la imbranceli si replici ceva mai neortodoxe, care au stricat tot farmecul momentului aniversar.

"Cand facea ziua domnul Iliescu la Pavilion, era serviciu la masa, liniste, frumos...", a comentat o doamna cu coc pentru ProTV, in timp ce o tanara blonda isi indesa in geanta de lac cate ceva si pentru acasa.

Ion Iliescu a parut insa foarte fericit. S-a lasat sarutat cu foc de invitati si le-a urat tuturor pofta buna.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Iliescu zi nastere, #aniversare Iliescu, #Ion Iliescu sarbatorit , #PSD