Ion Iliescu isi serbeaza ziua de nastere alaturi de PSD Bucuresti

Duminica, 27 Februarie 2011, ora 16:44
2144 citiri
Ion Iliescu isi serbeaza ziua de nastere alaturi de PSD Bucuresti
Foto: Innpolitics

Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD, care implineste pe 3 martie 81 de ani, a declarat ca doreste sa-si pastreze sanatatea si vigoarea, mai ales intelectuala, mentionand ca isi va aniversa ziua de nastere alaturi de activul organizatiei PSD Bucuresti.

"Doresc sa-mi pastrez sanatatea, ca altminteri, viata imi ofera multe. (...) Deocamdata imi pastrez vigoarea si mai ales cea intelectuala. Si mi-as dori s-o pastrez in continuare", a subliniat fostul sef de stat. Ion Iliescu a afirmat ca, pentru a-si pastra sanatatea, merge in continuare pe banda in fiecare dimineata.

Liderul de onoare al PSD a precizat ca isi va aniversa implinirea celor 81 de ani impreuna cu activul organizatiei de Bucuresti a formatiunii, adaugand ca, deocamdata, nu stie exact unde se va organiza evenimentul. Ma intalnesc cu activul organizatiei de Bucuresti (PSD Bucuresti - n.r.). Nici macar nu stiu (unde se va organiza evenimentul - n.r.), ei fac intalnirea", a spus Ion Iliescu.

Fostul presedinte va aniversa in acest an si 60 de ani de la casatoria cu Nina Iliescu, dar nu va organiza nimic festiv in acest sens, pentru ca sotia sa "nu este prea amatoare pentru manifestari publice".

Intrebat cum ar caracteriza cei 60 de ani de casnicie, Iliescu a raspuns: "Insusi faptul in sine arata o rezistenta extraordinara din partea ambilor, mai ales din partea ei, pentru ca a fost supusa unui regim de viata care mi-a fost mie impus. Si n-a fost simplu. Dar asta a aratat taria afectiunii noastre, care ne-a tinut alaturi".

Fostul sef al statului nu este deloc multumit de situatia in care a ajuns Romania in acest punct al vietii sale, subliniind ca ideea Revolutiei Romane, pentru care "s-a ridicat poporul ca sa schimbe in esenta structura statului", a fost aceea ca oamenilor sa le fie mai bine.

Intrebat daca Romania are nevoie la conducerea sa de o noua generatie politica, Ion Iliescu a apreciat ca acest lucru este totdeauna firesc, inevitabil, adaugand ca "uneori, nu tineretea este garantia calitatii".

Petre Roman și Gelu Voican Voiculescu, chemați la Parchet în dosarul Mineriadei. Ion Iliescu va fi audiat la domiciliu SURSE
Petre Roman și Gelu Voican Voiculescu, chemați la Parchet în dosarul Mineriadei. Ion Iliescu va fi audiat la domiciliu SURSE
Petre Roman, fost premier, Gelu Voican Voiculescu şi Virgil Măgureanu, fostul director SRI, au fost citaţi, joi dimineaţa, 25 aprilie, la sediul Parchetului General, unde li se va aduce la...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Ion Iliescu, #Ion Iliescu aniversare, #ion iliescu 81 ani , #PSD