Iliescu, aniversare cu capete de mort

Marti, 03 Martie 2009, ora 10:33
5283 citiri
Iliescu, aniversare cu capete de mort

Cativa tineri, cel mai probabil apartinand unei organizatii de extrema, s-au afisat, marti, la ziua presedintelui de onoare al PSD, Ion Iliescu, cu lumanari.

"Cadoul" se voia pe cat de nepotrivit pentru o zi de nastere, pe atat de "plin de semnificatie". Tinerii spun ca astfel ii ureaza fostului presedinte "sa traiasca ani multi sa plateasca pentru crimele din '89".

"Am venit sa-i uram 'La multi ani' si sa traiasca sa plateasca pentru crimele din '89", a spus unul dintre tineri.

Tinerii, cu varste cuprinse intre 22 si 23 de ani, il acuza pe Ion Iliescu ca "nu a platit pentru crimele de la Revolutia din 1989".

Acestia au venit cu tricouri care il aveau pe Ion Iliescu spanzurat si capete de mort.

Admiratorii fostului sef de stat, care au venit sa-l felicite la sediul PSD, au sarit in apararea lui Ion Iliescu. La fata locului au venit jandarmii, in incercarea de a calma spiritele.

Doi dintre protestatari au fost luati cu forta de jandarmi si dusi la Sectia 1 Politie, unde urmeaza sa fie amendati pentru tulburarea ordinii si linistii publice.

Pe de alta parte, tinerii sustin ca nu au incalcat legea si ii acuza atat pe jandarmi, cat si pe bodyguarzii de la sediul PSD, din strada Atena, de abuz in serviciu.

Nu este prima data cand Ion Iliescu este agresat, fie fizic, fie verbal.

Iliescu a fost agresat anul trecut, cu ocazia comemorarii mineriadelor, de un batran care l-a acuzat pe fostul sef al statului de moartea copiilor sai.

Incidentul s-a petrecut in Piata Revolutiei, Ion Iliescu fiind trantit la pamant de un om din multime. Batranul a declarat ca a fost detinut politic si a fost incarcerat la Aiud.

Asupra lui Ion Iliescu au fost aruncate si monezi in timp ce acesta participa in Cimitirul Eroilor Revolutiei din Capitala, la un eveniment dedicat eroilor.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Ion Iliescu zi, #zi nastere Iliescu, #Revolutie 89 crime, #crime Revolutie Iliescu , #Revolutie
Comentarii
Poza cioclu_rosu1
cioclu_rosu1
rank 4
Ion Ilici Iliescu "e neobosit" acum vrea să de substituie SOCIETĂŢII CIVILE prin CLUBUL de la Bu(cale nouă)