Ion Cristoiu: Iliescu a inventat Revolutia ca sa-si ascunda mortii!

Vineri, 23 Decembrie 2011, ora 11:02
6706 citiri
Ion Cristoiu: Iliescu a inventat Revolutia ca sa-si ascunda mortii!

Jurnalistul Ion Cristoiu il ataca dur pe fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, in cadrul unui interviu in care povesteste cum "si-a petrecut Revolutia".

"Revolutia a fost cea mai mare escrocherie pusa la cale de Ion Iliescu pentru a-si conserva puterea. Imi este tot mai clar acum, si probabil ca va veni un moment al bilantului, ca Ion Iliescu a fost o catastrofa pentru Romania, si asta nu pentru ca era comunist. Ci pentru ca era oportunist. Ar fi facut orice", afirma Ion Cristoi, in dialogul cu Evenimentul Zilei.

Cristoiu il mai acuza pe Ion Iliescu ca a "inventat Revolutia ca sa-si ascunda mortii" si ii transmite ca ar fi trebuit sa-si dea demisia in '90, cand a ajuns democratia si in Romania.

"Ion Iliescu a inventat chiar si Revolutia ca sa-si ascunda mortii! Daca ar fi fost un comunist autentic, el ar fi demisionat in aprilie - mai '90 cand se profila deja venirea democratiei si la noi. Pentru a ramane la putere el a acceptat orice compromis", mai sustine jurnalistul.

Acesta nu are cuvinte bune nici la adresa revolutionarilor: "Nu am fost nici comunisti, nici cu rusii, nici cu Occidentul, totul a fost subordonat dorintei lui Iliescu de a ramane la putere. Iar una dintre categoriile care a fost de la inceput privilegiata, ca sa nu-l doara capul, a fost cea a revolutionarilor. De fiecare data ei ieseau in strada, spargeau geamuri, ocupau Piata Universitatii".

Citeste si:
Ciprian Ciucu a fost amendat cu 10.000 de lei: ”De acum vor începe să vină după mine”
Ciprian Ciucu a fost amendat cu 10.000 de lei: ”De acum vor începe să vină după mine”
Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, a anunțat că a primit o amendă în valoare de 10.000 de lei pentru că că nu a prelungit două certificate de urbanism care ar permite construirea unor...
Iohannis a promulgat legea care permite împușcarea urşilor periculoşi
Iohannis a promulgat legea care permite împușcarea urşilor periculoşi
Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat legea prin care poate fi făcută intervenţia imediată împotriva urşilor periculoşi, nu doar în interiorul, ci şi în exteriorul localităţilor....