Flutur: Avem un Guvern captiv lui Ion Iliescu

Sambata, 22 Martie 2008, ora 21:54
1962 citiri
Flutur: Avem un Guvern captiv lui Ion Iliescu

Vicepresedintele PD-L Gheorghe Flutur a declarat, sambata seara, la Galati, ca Guvernul in exercitiu este unul "de supravietuire" si este captiv social-democratului Ion Iliescu.

"Din pacate, Guvernul pe care il avem astazi este un Guvern de supravietuire de pe o zi pe alta, un Guvern captiv lui Ion Iliescu. Cred ca trebuie sa schimbam generatia lui Ion Iliescu de la Primaria Galatiului cu generatia lui Emil Boc si cred ca este clar acest lucur. Trebuie sange proaspat in politica. Trebuie oameni energici in politica", a declarat democrat-liberalul citat de NewsIn.

Flutur a adaugat ca politicienii care petrec la sezatori politice trebuie inlocuiti cu oameni pragmatici. "Nu se pot face reforme cu oameni care fac doar simpozioane si sezatori politice. Avem nevoie de oameni pragmatici", a spus Gheorghe Flutur.

Presedintele PD-L, Emil Boc, vicepresedintele Gheorghe Flutur si liderul OTPD-L, Monica Iacob Ridzi, au participat, sambata, la lansarea candidatului PD-L pentru Primaria Galati, Andrei Lisinschi, a echipei de consilieri locali si judeteni si a potentialilor candidati pentru presedintia Consiliului Judetean, intre care se numara secretarul executiv al PD-L, Mircea Toader, care conduce si organizatia judeteana de la Galati, si fostul presedinte al PLD Galati, Marius Necula.

#guvern captiv, #Iliescu, #flutur, #PDL, #Tariceanu , #stiri Ion Iliescu