Flutur: Avem un Guvern captiv lui Ion Iliescu

Sambata, 22 Martie 2008, ora 21:54
2042 citiri
Flutur: Avem un Guvern captiv lui Ion Iliescu

Vicepresedintele PD-L Gheorghe Flutur a declarat, sambata seara, la Galati, ca Guvernul in exercitiu este unul "de supravietuire" si este captiv social-democratului Ion Iliescu.

"Din pacate, Guvernul pe care il avem astazi este un Guvern de supravietuire de pe o zi pe alta, un Guvern captiv lui Ion Iliescu. Cred ca trebuie sa schimbam generatia lui Ion Iliescu de la Primaria Galatiului cu generatia lui Emil Boc si cred ca este clar acest lucur. Trebuie sange proaspat in politica. Trebuie oameni energici in politica", a declarat democrat-liberalul citat de NewsIn.

Flutur a adaugat ca politicienii care petrec la sezatori politice trebuie inlocuiti cu oameni pragmatici. "Nu se pot face reforme cu oameni care fac doar simpozioane si sezatori politice. Avem nevoie de oameni pragmatici", a spus Gheorghe Flutur.

Presedintele PD-L, Emil Boc, vicepresedintele Gheorghe Flutur si liderul OTPD-L, Monica Iacob Ridzi, au participat, sambata, la lansarea candidatului PD-L pentru Primaria Galati, Andrei Lisinschi, a echipei de consilieri locali si judeteni si a potentialilor candidati pentru presedintia Consiliului Judetean, intre care se numara secretarul executiv al PD-L, Mircea Toader, care conduce si organizatia judeteana de la Galati, si fostul presedinte al PLD Galati, Marius Necula.

Șoșoacă, primul discurs în Parlamentul European: ”Am băgat frica în ei”. Metsola i-a cerut de mai multe ori să încheie VIDEO
Șoșoacă, primul discurs în Parlamentul European: ”Am băgat frica în ei”. Metsola i-a cerut de mai multe ori să încheie VIDEO
Eurodeputata Diana Șoșoacă a cerut în primul său discurs din plenul Parlamentului European sistarea ajutorului militar acordat Ucrainei. Șefa PE a fost nevoită să îi ceară să lase liber...
Toți producătorii de energie din țară, băgați de urgență în ședință de ministrul Sebastian Burduja
Toți producătorii de energie din țară, băgați de urgență în ședință de ministrul Sebastian Burduja
Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a convocat miercuri, 17 iulie, la ora 15:00, o şedinţă cu toţi producătorii de energie din România. Potrivit reprezentanţilor ministerului, temele...
#guvern captiv, #Iliescu, #flutur, #PDL, #Tariceanu , #stiri Ion Iliescu
  1. Șoșoacă, primul discurs în Parlamentul European: ”Am băgat frica în ei”. Metsola i-a cerut de mai multe ori să încheie VIDEO
  2. Toți producătorii de energie din țară, băgați de urgență în ședință de ministrul Sebastian Burduja
  3. Conflict în PSD. Un fost secretar de stat îl acuză pe Claudiu Manda pentru demiterea sa din Guvern și pierderea funcției de viceprimar la Craiova: „M-a făcut magistral”
  4. Cine îi înlocuiește pe Gabriela Firea, Vasile Dîncu, Diana Șoșoacă și Claudiu Tîrziu în Senatul României
  5. Mircea Geoană la 5 ani de la desemnarea ca adjunct NATO: „Mă pregătesc cu ambiţie pentru următorul capitol al carierei mele”
  6. Nicușor Dan clarifică termenul „cretini” folosit într-o postare pe Facebook: „Îşi petrec timpul în a vedea ce pot să facă împotriva primarului”
  7. Dacian Cioloș a anunțat că se retrage din politica de partid: „Am nevoie să mă reîncarc făcând lucruri, nu doar vorbind despre ele”
  8. Diana Șoșoacă a ieșit în evidență de la prima ședință a Parlamentului European. "Am adus și tămâie, da, cu esență de trandafir și o să dăm"
  9. Încă 250 de tramvaie noi vor fi cumpărate în București. Suma uriașă care va fi plătită pentru ele, din fonduri europene
  10. Pericolul atacurilor violente asupra politicienilor: „Partidele devin tot mai radicale. Se propagă un discurs al urii”