Iliescu in mediul online - Vezi ce site recomanda cu caldura

Sambata, 08 Septembrie 2012, ora 11:23
4296 citiri
Iliescu in mediul online - Vezi ce site recomanda cu caldura
Foto: Arhiva

Ion Iliescu recomanda pe blog, cu mare caldura, site-ul organizatiei PSD Sector 2, considerat de el demn de toata atentia. In afara de cateva caricaturi ale magistratilor Curtii Constitutionale, acesta mai contine 2-3 articole extrem de critice la adresa lui Traian Basescu si un atac la Ioan Rus, toate semnate de Andrei Alexandru, fost colaborator al Securitatii.

"Am descoperit cu mare placere munca unor inimosi PSD-isti de la Organizatia sectorului 2, materializata intr-un site demn de toata atentia. Merita urmarit si va invit sa o faceti", scrie Ion Iliescu pe blog, dand link catre site-ul citat.

Acesta se deschide cu o impresionanta fotografie a lui Ion Iliescu, iar sub titlul "Multumim domnule, Presedinte Ion Iliescu!" este republicat discursul sau din 29 iunie a.c. la Forumul Crans-Montana.

Site-ul mai contine o serie de fotografii trucate in care sunt ridiculizati magistratii Curtii Constitutionale, Traian Basescu si "ungurenii" lui Mihai Razvan Ungureanu, precum si doua articole cu accente foarte dure la adresa presedintelui.

"Dupa interventiile unor cancelarii straine in favoarea lui Basescu din ultimul timp, am capatat sentimentul ca nici in 2008 nu a contat cum am votat eu si altii", se arata intr-un articol intitulat "La licurici". De asemenea, liderul PDL Vasile Blaga este atacat intr-un articol intitulat "S-a intalnit hotu' cu prostu'".

La rubrica Revista presei, dupa un material mai vechi, din 12 august, in care se insinueaza ca Ioan Rus a fost "insarcinat de Basescu cu invalidarea Referendumului" si se prezinta cateva "intamplari la care a participat atat Ioan Rus, cat si apropiatul sau tovaras de lupta, Vasile Dancu", este publicat un altul in care se arata ca o comparatie intre Nicolae Ceausescu si Traian Basescu ii este "net favorabila fostului secretar general al PCR", cata vreme nici macar in comunism "nu eram atat de ascultati si urmariti de Securitate, cat suntem azi de SRI, Procuratura si cate or mai fi".

La rublica "Stiri la zi si ecouri din presa" nu apare nimic, iar site-ul recomandat de Ion Iliescu este inca in constructie, multe rubrici fiind goale.

Cele cateva materiale aparute sunt semnate de Andrei Alexandru, un mai vechi colaborator al presedintelui de onoare al PSD.

Acesta a fost membru in echipa de campanie electorala a lui Ion Iliescu la alegerile din anii 1992, 1996 si 2000, consilier al liderului grupului parlamentar PDSR din Senat, Ion Iliescu, (septembrie 1997 - decembrie 2000), fost purtator de cuvant al presedintelui Senatului, Nicolae Vacaroiu, si fost consilier prezidential al acestuia in perioada in care a detinut interimatul la Cotroceni, in 2007.

In noiembrie 2007, Andrei Alexandru a primit din partea CNSAS o decizie de politie politica, adoptata cu majoritate de voturi in Colegiul CNSAS. El a declarat ca este vorba despre "o intoxicare", refuzand sa ofere orice alte detalii.

Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
#Iliescu site, #Iliescu Andrei Alexandru, #Iliescu Rus , #Traian Basescu