Ziare.com
Home > Personalitati > Ion Nicolae
Ion Nicolae
Miliardarul Ioan Niculae vinde energie pe bursa OPCOM, la pret record

Miercuri, 13 Februarie 2013, ora 18:16

Miliardarul Ioan Niculae vinde energie pe bursa OPCOM, la pret record

Ion Nicolae / stiri Ion Nicolae

Compania InterAgro, detinuta de Ioan Niculae, cel mai bogat roman, a vandut luni energie la cel mai mare pret din 2013 pe bursa de energie OPCOM. Interagro a vandut o cantitate maxima de 15.120 MWh in banda la un pret de 253,16 lei/MWh catre Tinmar Ind., iar perioada de livrare a energiei este 20 februarie - 31 decembrie 2013. Pretul obtinut de Interagro este cel mai ridicat din ultimul an, precedentul record apartinand companiei Renovation Trading cu 238,50 lei/MWh. La polul opus, Repower Furnizare Romania a tranzactionat, pe 7 februarie, cu 175lei/MWh. Media tranzactiilor situeaza pretul energiei de banda in jurul valorii de 220-230 de lei/MWh. Citeste mai multe despre Miliardarul Ioan Niculae vinde energie pe bursa OPCOM, la pret record pe Business24.ro

2 comentarii

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Ion Nicolae, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Ion Nicolae
Ion Nicolae
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Ion Nicolae, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor