Ion Prioteasa, presedintele Consiliului Judetean Dolj: "Strategia UE pentru Regiunea Dunarii, o sansa uriasa pentru judetul nostru"

Luni, 28 Octombrie 2013, ora 06:16
138 citiri
Presedintele Consiliului Judetean Dolj si vicepresedinte al Grupului Interregional "Dunarea", Ion Prioteasa, participa la Forumul anual al Strategiei Uniunii Europene pentru Regiunea Dunarii (SUERD), organizat timp de doua zile, astazi si maine, in Bucuresti, la Palatul Parlamentului. Anul acesta evenimentul este gazduit de tara noastra, dupa ce, la prima sa editie, Forumul SUERD a avut loc in Germania, la Regensburg. "Primim un semnal pozitiv pentru tara noastra, care, de altfel, este unul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.