Ziare.com
Home > Personalitati > Ion Rotaru
Fostul director general al Nuclearelectrica a fost condamnat definitiv la 6 ani de inchisoare pentru abuz in serviciu

Joi, 25 Ianuarie 2018, ora 16:46

Fostul director general al Nuclearelectrica a fost condamnat definitiv la 6 ani de inchisoare pentru abuz in serviciu

Ion Rotaru / stiri Ion Rotaru

Fostul director general al Societatii Nationale "Nuclearelectrica" S.A. (S.N.N.) S.A., Ioan Rotaru, a fost condamnat definitiv la 6 ani de inchisoare cu executare pentru abuz in serviciu, intr-un dosar cu un prejudiciu de aproape 3 milioane de euro. Ion Rotaru a fost condamnat la 6 ani de inchisoare pentru abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave in forma continuata. Instanta a decis in cazul acestuia interzicerea drepturilor de a fi ales in autoritatile publice sau in orice alte functii publice, de a ocupa o functie care implica exercitiul autoritatii de stat si de a ocupa o functie de conducere in cadrul unei persoane juridice in care statul este actionar majoritar timp de 5 ani dupa executarea pedepsei. Sentinta definitiva a fost data pe 15 ianuarie de Curtea de Apel Bucuresti. Ion Rotaru fusese condamnat la aceiasi pedeapsa si in faza de fond a procesului, la Judecatoria Sectorului 1. Alti doi sefi din cadrul ...

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Ion Rotaru, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Ion Rotaru
Ion Rotaru
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Ion Rotaru, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor