Ziare.com
Home > Personalitati > Ion Ruset
Ion Ruset
Senatorul PD-L Ion Ruset ar urma sa treaca la PSD

Sambata, 16 Octombrie 2010, ora 18:39

Senatorul PD-L Ion Ruset ar urma sa treaca la PSD

Ion Ruset / stiri Ion Ruset

Senatorul Ion Ruset ar urma sa paraseasca grupul PD-L si sa se inscrie in PSD inainte de votarea motiunii de cenzura, au declarat surse social-democrate. Senatorul PD-L Iulian Urban scria in urma cu putin timp pe blog, in legatura cu reexaminarea Legii pensiilor de catre Senat, ca in Comisia de munca, sesizata in fond, exista o problema interna in grupul PD-L, "generata de refuzul unor persoane din conducerea PD-L de a lua macar in discutie rezolvarea nemultumirii senatorului de Gorj, Ion Ruset". Potrivit presei locale, Ruset s-ar afla in conflict cu fostul lider al PD-L Gorj, Ionel Mantog. Urban sugera ca, daca partidul nu ii va rezolva nemultumirile lui Ruset, acesta ar putea dezerta. Plecarea lui Ruset ar veni dupa ce si senatorul PD-L Gabriel Mutu si-a anuntat joi intrarea in randul social-democratilor. Pana in acest moment, Ruset nu a putut fi contactat.

2 comentarii

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Ion Ruset, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Ion Ruset
Ion Ruset
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Ion Ruset, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor