Ion Stan: Seful SRI m-a amenintat! SRI dezminte (Video)

Joi, 29 Noiembrie 2012, ora 14:49

   

Ion Stan: Seful SRI m-a amenintat! SRI dezminte (Video)
Deputatul PSD Ion Stan a declarat, joi, in timpul audierilor din Comisia juridica a Camerei Deputatilor, ca directorul SRI George Maior l-ar fi ameninat cu inchisoarea.

Parlamentarul social-democrat si seful Serviciului Roman de Informatii au discutat de doua ori la telefon, potrivit B1 TV, insa purtatorul de cuvant al SRI, Sorin Sava, a dezmintit ca superiorul sau l-ar fi amenintat pe Ion Stan.

"Directorul SRI nu a amenintat pe nimeni", a subliniat Sorin Sava.

Avocatul deputatului Stan: Vreti sange? O sa aveti sange suficient!

Deputatul Ion Stan a venit joi la Comisia juridica a Camerei, intrunita pentru a elabora raportul privind cererea de incuviintare a arestarii sale preventive, insotit de avocatul sau, Doru Viorel Ursu, acesta din urma spunandu-le jurnalistilor: "Vreti sange? O sa aveti sange suficient!".Ion Stan a venit joi la sedinta Comisiei juridice, el evitand sa raspunda intrebarilor jurnalistilor.

Stan a venit insotit de avocatul sau, Doru Viorel Ursu, fost ministru de Interne in Guvernul Petre Roman.

Doru Viorel Ursu s-a adresat jurnalistilor spunand: "Vreti sange? O sa aveti sange suficient!".

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a sesizat Comisia juridica in legatura cu cererea Ministerului Justitiei de incuviintare a arestarii preventive a deputatului PSD, stabilind ca aceasta are termen pana pe 1 decembrie sa elaboreze raportul.

Ministrul Justitiei a transmis, marti, presedintelui Camerei Deputatilor solicitarea DNA de incuviintare a arestarii preventive a lui Ion Stan. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au inceput pe 22 noiembrie urmarirea penala a social-democratului, pentru trafic de influenta.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 5097 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
fgrooster
rank 5
DE CE il vineaza SERVICiiLE pe deputatul ION STAN ?!? -Partea intii-
De ce il vinează Serviciile pe deputatul Ion Stan
miercuri, noiembrie 28, 2012
Cine ii urmărește acitivitatea parlamentară, constată că deputatul Ion Stan, cu funcții importante in comisiile de supraveghere a SRI, a avut citeva declarații devastatoare la adresa lui Băsescu și Gabriel Oprea, a directorilor serviciilor de informații și a structurilor departamentale de informații.
Din lista declarațiilor sale politice, care pot fi citite aici, am selectat pe cea care-l privește pe Mihai Răzvan Ungureanu, acuzat ca ar fi agent de influență al unui stat care intotdeauna isi recuperează agentii si nu-si extrădează supusii.

Declarație politică in plenul Camerei pe 13 iunie 2012
Domnul Ion Stan:
"Controversatele implicări ale fostului ministru de externe Mihai-Răzvan Ungureanu in cazurile Teo Peter si Omar Hayssam"

Analistii evenimentelor vietii politice romanesti s-au intrecut, care mai de care, in comentarii privind desemnarea ca prim-ministru a fostului ministru de externe si, mai apoi, fost director al Serviciului de Informatii Externe.
Doar un singur comentator a atras atentia cu seriozitatea argumentelor si greutatea expertizei sale, de fost director al planificării strategice intr-un serviciu de informatii, asupra gravei erori comise atunci de Traian Băsescu.
Nu revin asupra a ceea ce s-a spus atunci, iar realitatea faptelor fostului prim-ministru a confirmat in nesperat de scurt timp.
Apropo, pentru varsta sa, incă tanără, MRU nu a adunat, oare, cam multe etichete de "fost", suficiente a-l face să inteleagă că orizontul si perspectivele sale in politica romanească au apartinut timpului trecut si ar trebui să-si găsească, in sfarsit, preocupări pe măsura realelor sale capacităti?
Dar nu acesta este motivul interventiei noastre in legătură cu MRU, de trei ori "fost". Atentia de care s-a bucurat din partea presei a generat si numeroase comentarii ale cititorilor, si nu numai ale acestora, deoarece unele comentarii rezultă a fi, indubitabil, informatii dirijate din interiorul unor servicii secrete. De aici sau de pe meridiane indepărtate.
Un astfel de comentariu readuce in atentie circumstantele accidentului in care a decedat Teo Peter si ne dezvăluie că autorul uciderii din culpă nu a fost soldatul american, ci fiul, minor si beat, la volanul bolidului, al primului demnitar al Ambasadei SUA la Bucuresti. Soldatul, protagonistul unei relatii sexuale cu o minoră, fiica unui membru al Consulatului SUA, care a fost determinat să preia fapta asupra sa. Dar, pentru asta, martorul-cheie trebuia "să nu mai fie găsit". Mihai-Răzvan Ungureanu, de la carma MAE si a SIE, a făcut tot ce trebuia ca martorul să nu fie identificat si prezent la proces, iar urmarea a fost nedovedirea nu atat a acuzatiilor, cat mai ales a persoanei care s-a aflat la volan in momentul producerii accidentului.
Comisia de integritate I V Stalin
rank 5
Stan l-a jignit pe pit bullul terrier din ograda lui Ilie Sârbu.
Urmare, fiara l-a inșfăcat de grumaz pe Stan ca pe Geoană și cu ajutorul nașului Maior vrea să-i facă felul. Numai că Stan știe prea multe și amenințand că va trage pe mulți după el, se observă o tergiversare care va fi urmată de mușamalizare. C'așa-i in mafia securisto-comunistă!
ovpas
rank 4
noi vrem...capul lui stan
hai ma ca astia prea abereaza
fgrooster
rank 5
DE CE il vineaza SERViCiiLE pe dept. IoN STAN? -Partea a II-a-
Complicitatea la o astfel de operatiune nu i-a creat, oare, niciun fel de dependentă sau a fost tocmai consecinta firească a unei dependente anterioare?!
Desemnarea sa ca prim-ministru a fost o "mutare in plic" primită de Traian Băsescu de la lobbystul Lockheed Martin, Chevron, Gold Corporation, Roman Cooper etc., acreditat pe langă chiriasul Palatului Cotroceni. Acesta, la randul său, inglodat in angajamente de trădare in favoarea protectorilor externi.
Desi departe de mine gandul de a fi vreun fan de al lui Emil Boc, acesta a avut, in cele din urmă, si o zvacnire de constiintă, refuzand să se conformeze lobbystului, iar acesta i-a ordonat debarcarea. In acest sens, Gabriel Oprea si structurile speciale de informatii si diversiune avute in subordine, cu asistenta agentilor de operatiuni psihologice speciale, acoperiti la o adresă din strada Povernei, au pus in operă a doua "Revolutie de iarnă" din Piata Universitătii. Cum de au scăpat scenaristii si regizorii controlul evenimentelor? Au ales un prim-ministru de mucava. Un Pinocchio cu apucături de domnisoară sadomasochistă, deprins la SIE cu tertipurile ieftine ale celor ratati in ale spionajului, care l-au umflat cu alune si imbălsămat in whisky.
Pe seama sperantelor investite in această sugativă politică, avidă de putere, onoruri si avere, Chevron i-a impus să contracteze creditele pentru acoperirea riscurilor de mediu, iar Roman Cooper i-a cerut o perioadă de gratie, in care să fie scutită de taxe si impozite, plus o serie de garantii si alte facilităti.
In weekend-ul de 1 mai, prim-ministrul cenzurat a fost convocat la Neptun. Oficial de Traian Băsescu, neoficial de lobbystul anterior mentionat, prilej cu care Băsescu si Ungureanu au fost sever reevaluati, ca elemente de sprijin al intereselor companiilor străine amintite, reamintindu-li-se că sunt pasibili de executare politică silită, fiecare după cat li s-a transferat in conturile ce pot fi imediat descărcate la zero.
Noi inclinăm să opinăm ca la Palatul Cotroceni ceata este permanentă si totală, din moment ce un consilier prezidential confundă Compania Chevron cu Departamentul de Stat. Dar nu-i de mirare, căci si Băsescu, cand a fost pe unde a mai fost primit, nu a intrat pe covorul rosu al protocolului de stat, ci pe usile discrete ale serviciilor speciale, pe care Churchill, mai in glumă, mai in serios, le denumea "ale afacerilor neonorabile".
Un alt comentariu readuce in actualitate, cu un consistent supliment de informatii, relatările publicate ale fostului procuror Ciprian Nastasiu in legătură cu faptul că Mihai-Răzvan Ungureanu a facilitat vizitarea in detentie a lui Omar Hayssam de către avocatul Mordechai Tzivin.
Comisia de integritate I V Stalin
rank 5
Vezi la „rezervat” poz.2.
Stan l-a infruntat brutal pe Ponta care in afară de premier și plagiator, este și finul de cununie a directorului SRI.
Este o incalceală mafiotă intre gangsterii ciumei roșii ca in mustățile și fundița motanului tău.
Panimaeși tavarișci fgrooster ?
Comentariu inadecvat
MacGigi
rank 5
Mai FG... La cite stii mi se face frica! Te rog sa
ma ierti daca te-am suparat vreodata, daca te-am stropit cind am trecut cu bicicleta prin balta... in fine, nu mai fac. Promit! Ati fost organ, sau mai sinteti inca? Daca nu vreti sa-mi raspunde-ti inteleg! Secret profesional! Mucles! Pardon conasule de deranj... Impresionant. Ca sa ma ierti dau maximum de puncte, pe viata, la tot ce scrii.
geluamin
rank 1
Mai aveti 10 zile!!!
De sperante desarte dupa care puteti sa va faceti harakiri de necaz, victoria USL va fi zdrobitoare iar degringolada Ard totala. Blaga va fi primul care se va interna de urgenta din motive de stres si frica de a nu ajunge la mititica.
Comentariu inadecvat
DR.STRANGELOVE
rank 5
Vreti sange? Da, vrem!
Infractorul Stan sa spuna tot ce stie. Si despre Maior care l-a dat pe mana justitiei, si despre cumatrul sefului SRI Ponta, care l-a abandonat procurorilor ca pe o carpa murdara. Doar nu o sa-i lase pe cei doi liberi si prosperi, sa se spele pe maini de el, iar el sa zaca ani de zile prin temnitze. Daca-i bal, bal sa fie, Stane!
fgrooster
rank 5
DE CE il vineaza SeRViCiiLE pe dept. IoN STAN? -Partea a III-a
"Comentatorul" ne precizează că vizita fără martori a avocatului Mordechai Tzivin a fost anterior pregătită, prin defectarea instalatiilor de interceptare pe care SRI le montase in celula/rezerva de spital a teroristului Omar Hayssam, defectiune care a constituit subiectul unor reprosuri foarte dure pe care răposatul Radu Alexandru Timofte, directorul SRI, le-a adresat, fără perdea, atat adjunctului său, generalul ing. Dumitru Zamfir, cat si ministrului de interne Vasile Blaga si chestorului-sef Virgil Ardeleanu, seful lui "doi si un sfert", autorul comanditar al defectării instalatiei, dar si al mutării teroristului intr-o altă celulă, in eventualitatea că SRI ar interveni pentru remedierea defectiunii, ceea ce s-a si intamplat.
Prin recenta scurgere de informatii, generată de comentator, ni se confirmă zvonul, care devine astfel o stire, că Mihai-Răzvan Ungureanu, parte a operatiunii de exfiltrare a agentului Omar Hayssam din Romania, avea cunostintă de faptul că in timpul vizitei securizate a avocatului s-a perfectat aranjamentul falsificării rezultatelor analizelor medicale, in vederea eliberării teroristului sub pretextul fazei terminale a bolii de care nu suferea.
Niciun astfel de serviciu nu poate rămane nerăsplătit. Chiar cu cetătenia unui stat care intotdeauna isi recuperează agentii si nu-si extrădează supusii.
Posibilitatea ca MRU să aibă dublă cetătenie ne reaminteste de o altă scurgere de informatii, dirijată pe calea "comentariilor", si anume similitudinile sale de CV cu Horia Roman Patapievici. Si unul, si altul au fost impusi atentiei opiniei publice internationale pe seama unor scandaluri regizate de un notoriu agent al KGB-ului, constand in provocări diversioniste de compromitere a Serviciului Roman de Informatii. La fel ca si in cazul ascendentilor lui Patapievici, si ascendentii lui Ungureanu sunt suspectati a fi "fantome" cu biografii de imprumut, adică oameni ai aparentelor create de serviciile secrete, pentru inselarea adversarilor in ale căror elite sunt infiltrati si naturalizati.
Mihai-Răzvan Ungureanu a mai fost interpelat de la tribuna Parlamentului Romaniei in legătură cu mai multe aspecte neclare ale trecutului si prezentului său. Faptul că nu mai detine o functie publică nu-l absolvă de obligatia să le clarifice. Contribuabilii statului roman trebuie să stie cine este cu adevărat persoana pe care Traian Băsescu a desemnat-o prim-ministru.
MacGigi
rank 5
In valuri si cu clabuci!
Sa gilgiie... ca vinul rosu in flacoane! Si la multi ani, coane Stane!
MacGigi
rank 5
Bilbiieli de fost politician si viitor puscarias. CV-urile astora
incep sa fie previzibile:
Nascut...
Studiat (in fine asa scrie)...
Ales, votat, pupat,...
Surprins in flagrant...
Saltat...
Burberry...
Blog...
Candidat in 9 decembrie 2012... ???
fgrooster
rank 5
Cazul Ion Stan, O EXECUTZiE PoLiTiCA. -Partea intii-
Un documentar lamuritor pentru un scandal politic contrafacut...

Declaratiile politice ale deputatului Ion Stan explică de ce el a fost ales ca exemplu al corupției electorale, inscenandu-i-se un denunț din partea unui agent provocator, incărcat cu dosare penale și amăgit cu promisiuni in schimbul intrării in scenariul compromiterii și execuției politice a lui Ion Stan.
Ca și in trecutul regim, cand Ceaușescu, pentru a demonstra străinătății că nu are opoziție, Băsescu iși execută cel mai vehement oponent din parlament, inscenandu-i "o cauza penală de drept comun".
Din informațiile noastre, deputatul Ion Stan, a refuzat mai multe invitații ale lui Traian Băsescu la Cotroceni, precum și o intalnire cu Mark Gitenstein.
Și impolitetea, in cazul de față demnitatea, se plătește.

1. Profeția lui Stan: realegerea lui Băsescu – sinuciderea politica a Romaniei
La data de 7 decembrie 2010, deputatul Ion Stat a afirmat că realegerea lui Traian Băsescu in 2009 a marcat “sinuciderea politică a Romaniei".
Stan prevestea că “in acest mandat, președintele se va purta răzbunător, odios de răzbunator, afișandu-și apetența sa permanentă pentru intrigă, complot și trădare".
“Așa l-au perceput pe Băsescu și foștii săi ofițeri de legătură pentru misiunile secrete ce i-au fost incredințate, inainte de 1990, in serviciul Securității statului. Acum. ei regretă că nu l-au uitat in lada de gunoaie a istoriei Securității, de unde l-au reciclat ca politician, printre alții făcuți "la normă" imediat dupa 1989", adaugă vicepreședintele Comisiei de control a SRI.

2. Stan a cerut punerea lui Băsescu sub acuzare pentru inaltă trădare
La 21 iunie 2011, Ion Stan acuza de la tribuna Camerei Deputaților că Traian Băsescu s-a ințeles cu autoritățile de la Budapesta, cu UDMR-ul și cu Partidul Civic Maghiar in privința reorganizării administrative și a modificării Constituției, in sensul susținerii proiectului neorevizionist "Autonomia Ținutului Secuiesc".
In sprijinul afirmațiilor sale, social-democratul cita o serie de declarații făcute chiar de europarlamentarul Laszlo Tokes și de președintele Partidului Civic Maghiar Szasz Jeno. La finalul intervenției sale, Ion Stan cerea “inițierea, in conformitate cu prevederile art. 96 din Constituția Romaniei, a procedurilor de punere sub acuzare a președintelui Romaniei pentru inaltă trădare".
fgrooster
rank 5
Cazul Ion Stan, O EXECUTZiE PoLiTiCA. -Partea a II-a-
Un documentar lamuritor pentru un scandal politic contrafacut...

3. Băsescu, acuzat că este “agent de influență"
La 6 septembrie 2011, in contextul declarațiilor lui Traian Băsescu privind “Statele Unite ale Europei", vicepreședintele Comisiei de Control a SRI l-a acuzat pe șeful statului că este “in rețea". "In rețeaua de influență a unui grup de interese, ca agent al acelei entități, alta decat Romania, a cărei suveranitate, independență, unitate și integritate ați jurat să le apărați. O entitate exterioară poporului roman, pentru a cărui prosperitate ați jurat cu mana pe Biblie și pe Constituția Romaniei", a explicat Ion Stan in fața colegilor săi parlamentari.
Drept argument, deputatul a amintit de pildă care este poziția șefului statului in privința concesionărilor minelor de aur.
Social-democratul a avertizat in acest context că “in țările unde șefii de state au fost agenți de influență nu au existat decat perioade efemere de stabilitate, regimul politic a căpătat caracteristici despotice, parlamentele au devenit instituții de prostituție politică, legea a devenit măsura de voință a camarilelor politice, sistemul educațional a devenit un incubator de clone, elitele necorupte de putere au ales calea exilului, milioane de cetățeni au emigrat, trezoreriile au fost secătuite de marii actori ai corupției politice, iar viitorul națiunilor, amanetat cămătarilor internaționali".

4. Stan a explicat cum a incercat Traian Băsescu să-și subordoneze Justitia și cum s-a folosit de prerogativele sale pentru a da CCR “o configurație după chipul și asemănarea sa"
La 15 noiembrie 2011, Ion Stan l-a acuzat pe președinte că amenință grav independența justiției.
“Incă de la jumătatea primului său mandat, cetățeanul-președinte a făcut cu prisosință dovada priceperii sale de a edifica un stat polițienesc, multilateral consolidat, in care să aibă la indemană tot mai multe parghii prin care justiția să fie controlată, ingenuncheată, in care legile se fac de azi pe maine și se modifică chiar inainte de a intra in vigoare, in care reformele există doar in vorbe și prestații televizate. Pe cale de consecință, in primăvara anului 2007, președintele-dictator a fost suspendat din funcție și s-a prezentat, intr-o stare jalnică, la reședința ambasadorului Statelor Unite ale Americii, pentru a se umili și cerși susținere. Apoi, s-a lansat intr-o campanie de acuze grave de corupție, calomnii și insulte la adresa adversarilor politici, susținute printr-o amplă agresiune propagandistică. Ulterior, după revenirea in funcție, avea să se folosească de instrumentele poliției politice pentru inscenări judiciare, după teza stalinistă: “Condamnă-l și după aceea fabrică probele", a argumentat vicepreședintele Comisie de control a SRI.
casandra
rank 1
@fgrooster
Nu-i mai plicitisi pe comentatori reluind aici o singura declaratie a lui Ion Stan. Lasa-i pe cititori sa vada singuri declaratiile acestui deputat in plenul parlamentului. Ele pot fi accesate la adresa de mai jos. Lasa-i pe toti sa-si formeze propriile opinii!
http://www.cdep.ro/pls/steno/steno.lista?idv=3193&leg=2008&idl=1
fgrooster
rank 5
Care era comentariul tau ... on-topic?!?...
Ca nu m-am "prins"!

Enjoy!...
Engage!...
EXACT ca sa-si formeze o opinie postez aici!
Daca te plictisim, schimba pe ... "Euforia TV"!
Comentariu inadecvat
fgrooster
rank 5
Cazul Ion Stan, O EXeCUTZiE PoLiTiCA. -Partea a III-a
Un documentar lamuritor pt. un scandal politic contrafacut...

“După ce și-a insușit intreg arsenalul dezinformării politice, la adăpostul operațiunilor de manipulare a opiniei publice și folosindu-se de patentele unor servicii străine pentru caștigarea prin fraudă a celui de-al doilea mandat de președinte, impostorul a uzat de prerogativele funcției prezidențiale pentru a da ***ții Constituționale o configurație după chipul și asemănarea sa, care să nu-i mai sancționeze atentatele la fundamentele democrației și ale statului de drept.
Cum insă, unele instanțe de judecată, precum și Inalta Curte de Casație și Justiție au ințeles că nu pot fi mai presus de Constituție și legi, sancționand abuzurile statului polițienesc impotriva drepturilor cetățenilor, chiriașul de la Cotroceni s-a supărat și, depășindu-și prerogativele, s-a lănsat in atacuri publice denigratoare la adresa justiției. Mai mult chiar, a chemat-o la ordine. Participand la Reuniunea Comisiei de monitorizare a progreselor inregistrate de Romania in domeniul reformei sistemului judiciar și al luptei impotriva corupției, care a avut loc la Ministerul Justiției, președintele-dictator s-a folosit de prima sa prezență la acest minister, pentru a chema la ordine magistrații, permițandu-și să-i infrunte ostil, amenințător, să-i blameze și să-i terfelească, din postura de mediator intre puterile statului, care, in opinia sa, i-ar conferi dreptul de a-i stigmatiza, la stalpul infamiei, pe oamenii legii.Tonul și mesajul dictatorial cu care cetățeanul-președinte a intruzionat principiul independenței justiției nu este atat de ingrijorător ca fapt in sine, pe cat de gravă și iremediabilă rezultă a fi amnezia chiriașului de la Cotroceni in ceea ce privește obligațiile sale și ale statului de a se supune legilor și normelor constituționale. Președintele-dictator a atacat justiția din Romania doar pentru că magistrații judecă in conformitate cu legile acestui stat. Erijandu-se intr-un judecător suprem deasupra Constituției, Traian Băsescu le cere, pur și simplu, magistraților să nu mai judece in spiritul legii. In acest fel, a călcat, din nou, in picioare instituția fundamentală a statului chemată să stabilească adevărul și să facă dreptate numai in numele legii. Atacul fără precedent lansat la adresa puterii judecătorești, discreditarea sistemului judiciar de către Președintele Romaniei este un demers periculos și inadmisibil. Atacurile de acest gen induc populației un sentiment de neincredere in justiție și prejudiciază grav percepțiile externe asupra Romaniei", a continuat deputatul, cerand demararea procedurilor de suspendare a lui Traian Băsescu.

5. Stan s-a opus vehement propunerii legislative privind modificarea unor acte normative in domeniul securității naționale menite a reinstaura practicile poliției politice.
fgrooster
rank 5
Cazul Ion Stan, O EXeCUTZiE PoLiTiCA. -Partea a IV-a-
Un documentar lamuritor pt. un scandal politic contrafacut...

La 15 noiembrie 2011, Ion Stan le-a adresaat parlamentarilor o scrisoare deschisă cu privire la propunerea legislativă privind modificarea și completarea unor acte normative in domeniul securității naționale. Social-democratul le cerea colegilor săi să nu voteze in favoarea proiectului, “pentru a impiedica reinstaurarea practicilor de poliție politică in activitatea serviciilor de informatii pentru securitate națională și a menține Romania in afara bănuielilor de utilizare a serviciilor de informații in luptele politice interne".
Stan explica, intre altele, că “dintr-o scăpare a expunerii de motive - pagina 5 alin. (3) - rezulta ostentativ că proiectul este opera Serviciului Roman de Informații, ale cărui documente interne sunt indicate drept izvor de drept. Față de necesitățile obiective de reglementare, proiectul propus spre adoptare nu este decat expresia unor interese inguste, exterioare securității naționale, prin care adevărații promotori ai inițiativei urmăresc legitimarea unor stări de fapt create prin abuz in exercitarea funcției publice, dorind, in acest fel, să dea forța de lege excesului de putere".

6. Stan a demascat mafia transnațională a medicamentelor și a asigurărilor de sănătate susținute prin propunerile legislative ale consilierilor lui Băsescu și discursurile publice ale acestuia
La 29 noiembrie 2011, Ion Stan ii acuza pe consilierii președintelui că pregătesc privatizarea sistemului de sănătate din Romania sub deviza «Să muriti bine!»". Social-democratul se intreba “ce interese de afaceri se ascund in această operațiune de privatizare a asigurărilor de sănătate și care este clica mafiotă a PDL care dorește să puna mana pe cele 6 miliarde de euro gestionate in prezent de Casa Națională de Asigurări de Sănătate".

7. "Traian Basescu și reforma sănătății: intre ciocanul și nicovala mafiei transnaționale a fraudării asigurărilor de sănătate
La 14 februarie 2012, Ion Stan a făcut in Camera Deputaților declarația politică intitulată "Traian Băsescu și reforma sănătății: intre ciocanul și nicovala mafiei transnaționale a fraudării asigurărilor de sănătate". In acest document, parlamentarul afirma. intre altele, că “Noua tentativă de reformă a asigurărilor de sănătate, căci bugetul acestora este miza, și nu sănătatea națiunii, a picat intr-un moment rău ales - anul electoral - și cu mijlocul nepotrivit - agentul de influență in insăși persoana președintelui republicii. Același agent de influență ca și in cazul aurului de la Roșia Montana".
fgrooster
rank 5
Cazul Ion Stan, O EXECUTZiE POLiTiCA. -Partea a V-a-
Un documentar lamuritor pentru un scandal politic contrafacut...

La 15 noiembrie 2011, Ion Stan le-a adresaat parlamentarilor o scrisoare deschisă cu privire la propunerea legislativă privind modificarea și completarea unor acte normative in domeniul securității naționale. Social-democratul le cerea colegilor săi să nu voteze in favoarea proiectului, “pentru a impiedica reinstaurarea practicilor de poliție politică in activitatea serviciilor de informatii pentru securitate națională și a menține Romania in afara bănuielilor de utilizare a serviciilor de informații in luptele politice interne".
Stan explica, intre altele, că “dintr-o scăpare a expunerii de motive - pagina 5 alin. (3) - rezulta ostentativ că proiectul este opera Serviciului Roman de Informații, ale cărui documente interne sunt indicate drept izvor de drept. Față de necesitățile obiective de reglementare, proiectul propus spre adoptare nu este decat expresia unor interese inguste, exterioare securității naționale, prin care adevărații promotori ai inițiativei urmăresc legitimarea unor stări de fapt create prin abuz in exercitarea funcției publice, dorind, in acest fel, să dea forța de lege excesului de putere".

6. Stan a demascat mafia transnațională a medicamentelor și a asigurărilor de sănătate susținute prin propunerile legislative ale consilierilor lui Băsescu și discursurile publice ale acestuia
La 29 noiembrie 2011, Ion Stan ii acuza pe consilierii președintelui că pregătesc privatizarea sistemului de sănătate din Romania sub deviza «Să muriti bine!»". Social-democratul se intreba “ce interese de afaceri se ascund in această operațiune de privatizare a asigurărilor de sănătate și care este clica mafiotă a PDL care dorește să puna mana pe cele 6 miliarde de euro gestionate in prezent de Casa Națională de Asigurări de Sănătate".

7. "Traian Basescu și reforma sănătății: intre ciocanul și nicovala mafiei transnaționale a fraudării asigurărilor de sănătate
La 14 februarie 2012, Ion Stan a făcut in Camera Deputaților declarația politică intitulată "Traian Băsescu și reforma sănătății: intre ciocanul și nicovala mafiei transnaționale a fraudării asigurărilor de sănătate". In acest document, parlamentarul afirma. intre altele, că “Noua tentativă de reformă a asigurărilor de sănătate, căci bugetul acestora este miza, și nu sănătatea națiunii, a picat intr-un moment rău ales - anul electoral - și cu mijlocul nepotrivit - agentul de influență in insăși persoana președintelui republicii. Același agent de influență ca și in cazul aurului de la Roșia Montana".
fgrooster
rank 5
Cazul Ion Stan, O EXECUTZiE PoLiTiCA. -Partea a VI-a-
Un documentar lamuritor pentru un scandal politic contrafacut...

8. Salvarea Romaniei din haos și a cetățenilor de la un dezastru economic si social – suspendarea lui Băsescu și alegeri anticipate
La 14 feburarie 2012, Ion Stan declara in Parlament că suspendarea și demiterea președintelui Romaniei, demisia Guvernului și organizarea imediată de alegeri anticipate reprezintă condiții esențiale pentru salvarea Romaniei de la haos și a cetățenilor săi de la dezastru economic și social.
9. Dezvăluirile lui Stan privind asasinii economici ai Romaniei

Tot la 14 februarie, Ion Stan făcea declarația politică "Asasinii economici ai Romaniei. Ce-i (Cine-i) leagă pe Traian Băsescu, Jeffrey Franks, Sorin Blejnar și «blonda lui Boc»?". Stan acuza ca, incă de la negocierea integrării Romaniei in familia euro-atlantică, datele macroeconomice ale țării noastre au fost sistematic falsificate. Potrivit deputatului PSD, datele economiei reale au fost subevaluate pentru a se demonstra că Romania ar avea nevoie de imprumuturi internaționale. “Manopera prelucrării statistice frauduloase a fost realizată in cadrul unei strategii integrate pe care "asasinii economici" - in cazul Romaniei, Jeffrey Franks și predecesorii săi - au aplicat-o la nivel global", preciza Stan. Cum FMI avea insă nevoie și de datele reale, insituția le-a solicitat, neoficial, de la unele instituții care n-au putut insă răspunde la respectivele solicitări “pentru simplul fapt că, in condițiile instituționalizării prelucrărilor statistice false, practic, nu au avut acces la datele adevărate". In aceste condiții, a acuzat Stan, Jeffrey Franks a luat legătura, cu acceptul lui Traian Băsescu, cu șeful ANAF, Sorin Blejnar, pentru a preleva datele reale direct din bilanțuri.
“Sursele noastre ne-au comunicat faptul că existența unei interceptări ‘accidentale’ a posturilor telefonice cu numerele 0728.666.063 și 0741.239.082 ori accesarea bazelor de date ale operatorilor rețelelor respective de telefonie ar putea furniza dovezi irefutabile privind funcționarea sistemului descris. Mai mult, am avea și surpriza de a constata că și ‘blonda lui Emil Boc’ este integrată comandoului asasinilor economici ai Romaniei", a dezvăluit Ion Stan.

10. Un nou semnal de alarmă privind subordonarea politică a serviciilor de informații
La 28 februarie 2012, vicepreședintele Comisiei de control a SRI trăgea un semnal de alarma in privința proiectului de Lege privind statutul personalului serviciilor de informații, el atenționand că acesta “consacră in plan legislativ practicile anticonstituționale de subordonare politică a serviciilor de informații". In cadrul intervenției sale. Ion Stan acuza, intre altele, că unii șefi de servicii au preferat să-și lase subordonații fără statut atunci cand au realizat că riscă să nu mai poata folosi serviciile “in alte scopuri".
fgrooster
rank 5
Cazul Ion Stan, O EXeCUTZiE PoLiTiCA. -Partea a VII-a-
Un documentar lamuritor pentru un scandal politic contrafacut...

“Este vorba in principal de șefii structurilor departamentale de informatii, care excelau in obediența lor politică, dar și de o tendință influentă din Serviciul de Informații Externe. Aceștia s-au opus in mod constant intregului pachet legislativ al securității naționale, indiferent de inițiator. Poate părea paradoxal, dar și serviciile din afara domeniului informatiilor - SPP și STS - au temporizat și blocat legiferarea domeniului securității, revendicandu-și competențe și atribuții prin care să-și modifice natura și caracterul conferit in momentul constituirii lor. Inversunarea acestor structuri era și este motivată de teama că noile legi le-ar repoziționa acolo unde le e locul, fiindcă dezvoltarea structurală și abuzul de compețente le-a transformat in niște mamuți organizaționali in permanentă cucerire de ‘teritoriu’. Cine credea in 1991 că STS-ul va deveni cheia succeselor electorale și un devalizator al comunicațiilor persoanelor incomode din instituțiile ale căror rețele le securizase? Cine credea ca SPP-ul iși va dezvolta o structură de informații de cateva ori mai puternică decat serviciul fostei Direcții a V-a, care niciodată nu a avut atribuții să urmarească opozanții regimului, ci să vegheze asupra personalului de casă al inaltei nomenclaturi. Dacă oamenii din aceste structuri ar avea un statut legal bine definit, ei nu ar putea fi determinați să indeplinească atribuții nereglementate de lege. Miza statutului personalului serviciilor este, pentru unii ,‘a fi sau a nu fi’", explica Ion Stan.

11. Traian Băsescu, acuzat de dezinformare și influențe oculte in legătură cu exploatările aurifere și cuprifere
Intr-o interventie din 18 aprilie, intitulata “Dezinformări și răspunderi penale prezidențiale", Ion Stan il acuza pe Traian Băsescu că a mințit cand a spus că exploatările aurifere și cuprifere de la Roșia Montană și Roșia Poieni, a celor gazeifere la Barlad, cele din sudul Dobrogei și in celelalte perimetre vizate din Transilvania vor conduce la crearea de noi locuri de munca prin care să se asigure contribuțiile necesare plății pensiilor.
Intrebandu-se ce s-a urmărit prin această dezinformare, Stan a declarat următoarele: “Ce altceva se incearcă a se trece sub tăcere, scontandu-se că suntem prea osteniți de grijile cotidiene, pentru a mai avea memoria activă? Ca un fost membru al Guvernului Romaniei, care și-a asumat coordonarea și implementarea programelor PSAL I și PSAL II, in numele dezideratului unei "economii de piață eficiente", este in bună parte responsabil de deciziile privind abandonarea prelucrării minereului de cupru la Zlatna și Baia Mare, respectiv producerea cuprului pur, in concentrație de peste 99%.
fgrooster
rank 5
Cazul Ion Stan, o EXeCUTZiE PoLiTiCA. -Partea a VIII-a-
Un documentar lamuritor pentru un scandal politic contrafacut...

In urma acestei decizii catastrofale, minereul de cupru a fost extras in stare brută, cu subvenție de patru dolari la un dolar valoare minereu furnizat unor SRL-uri pentru a-l exporta. Prejudiciile cauzate in acest fel sunt la dimensiuni de subminare economică a statului, in ințelegere cu centre de decizie externe, ceea ce intrunește conținutul material și intențional al infracțiunii de trădare, pentru care cetățeanul Traian Băsescu va fi, cat de ***and, chemat să răspundă. Peste 40 de ani, cand vor fi accesibile arhivele Serviciului Roman de Informații create pană in anul 2000 inclusiv, posteritatea o să afle cum agenția de evaluare și implementare a PSAL I și II a fost ocupată cu personal incompetent, retribuit cu 72.000 dolari/an, din care o jună brunetă, succesoare in funcție ministrului in cauză, colecta 60% pentru cel care afirma că "nu poate indeplini obiectivele PSAL II din cauza opoziției sistemului mafiot" sau că "(...) A ne agăța de un fals patriotism că pierdem băncile este complet greșit".

12. Compania ROMARM, căpușată de PDL
In data de 22 mai 2012, Ion Stan lansa o altă acuzație grevă: numirea patronului firmei de paza CONDOR, Marius-Vasile Crișan, la șefia ROMARM, ce a avut ca unic scop să producă bani pentru PDL, căpusand compania națională. Stan afirma ca ROMARM este impinsă deliberat in faliment și se intreba dacă nu cumva intr-o filială a PDL și UNPR pentru operațiuni speciale ilegale. După ce a prezentat mai multe dintre mașinațiunile din industria apărarii, deputatul concluziona că aceasta numai poate fi salvată decat dacă este “eliberată de căpușele politice și de combinațiile infracționale cu mafia transnațională a traficanților de arme".

13. Ion Stan acuza că a fost filat in mod agresiv și ostentativ in campania electorală din vară
Intr-o intervenție din 13 iunie 2012, vicepreședintele Comisiei de control a SRI a povestit in Camera Deputaților cum a recunoscut “intre flori" un ofițer SRI care il urmarea in ultima săptămană de campanie electorală din cadrul alegerilor locale din vara. “Așadar, in calitatea mea de deputat, de vicepreședinte al Comisiei comune permanente a Camerei Deputaților și a Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activității Serviciului Roman de Informații, am devenit ‘obiectiv’ al unei operațiuni de supraveghere tipice poliției politice", a relatat el. “Cum era firesc, pentru a mă lămuri de ce sunt urmărit atat eu, cat și candidatii USL la președinția consiliului judetean și, respectiv, pentru Primăria municipiului Targoviste, am făcut apel la profesioniști neobedienți politic, care mi-au devoalat o parte din schema PDL-istă de fraudare a alegerilor locale", a mai spus deputatul.
fgrooster
rank 5
Cazul Ion Stan, O EXECUTZiE PoLiTiCA. -Partea a IX-a-
Un documentar lamuritor pentru un scandal politic contrafacut...

El a precizat că, “In concret, in judetul Dambovița este in desfășurare mituirea a circa 40.000 de alegători dintr-o comunitate etnică reprezentativă" și a prezentat apoi pe larg modul in care a fost gandită intreaga operațiune. La pregătirea fraudei ar fi participat mai multi dintre apropiații presedintelui PDL Dambovița, Florin Popescu (candidat la sefia CJ) din fruntea structurilor poliției județene.

14. Industria de apărare este falimentată pentru satisfacerea unor interese private
Tot in data de 13 iunie, Ion Stan reclama in Camera Deputaților și faptul că modernizarea dotărilor Armatei Romane este sabotată sistematic și industria de apărare este falimentată pentru satisfacerea unor interese private. In acest context, el a vorbit despre “scandaloasa și murdară afacere a rachetelor Volkhov si Hawk", pe care a pus-o in legătură cu celebrul holding UTI GRUP, care “se afla in topul acaparării contractelor cu statul, al sponsorizărilor și cumpărării influentelor și protecției politice". “Cu bună știință li reaua-credință a unor generali - directorul de program din Departamentul pentru Armamente, șeful Departamentului Armamente și superiori ai acestora, legați de Cotroceni și de mafia PDL-isto-UNPR-ista din industria de apărare și afacerile internaționale cu armament, au lansat o licitație cu caiet de sarcini dedicat, astfel ca UTI să fie singurul ofertant pentru upgradare la nivel C3 a rachetelor Hawk (care ar trebui upgradate C4!). In plus, in aranjamentul contractual este prevăzută și upgradarea C3 a rachetelor Volkhov, care sunt din fabricație la nivelul C3! Din acest fals, inclus in licitația deschisă de U.M. 02550 București pentru sistem C3 rachete sol-aer Hawk PIP III și SA-2 Volkov (Anunt SEAP nr.135411/10.05.2012/Termen depunere oferte 26 iunie 2012) ofertantul indoielnic și ilegal UTI ar urma să incaseze milioanele aferente lotului de rachete Volkhov, fără să miște un deget.
Această licitație cu aparente de legalitate stravezii trebuie imediat stopata și restabilită legalitatea operațiunii", cereadeputatul PSD.

14. Industria de apărare este falimentată pentru satisfacerea unor interese private
Tot in data de 13 iunie, Ion Stan reclama in Camera Deputatilor si faptul că modernizarea dotărilor Armatei Romane este sabotată sistematic si industria de apărare este falimentată pentru satisfacerea unor interese private. In acest context, el a vorbit despre “scandaloasa si murdară afacere a rachetelor Volkhov si Hawk", pe care a pus-o in legătură cu celebrul holding UTI GRUP, care “se află in topul acaparării contractelor cu statul, al sponsorizărilor si cumpărării influentelor si protectiei politice".
Comentariu inadecvat
Melody_Gardot
rank 5
@ "S'curs'L'felix...
-Tu esti unul din aceia care doresc o Romanie, tara a orbilor in care toti mutzii sa fie surzi !!!
-Tu esti unul din aceia care itzi Explica Maine sau la anul'si'La'multi'ani....de ce toata acesta murdarie politica de ani incoace sau Ieri ..a fost Gresita !!!
@casandra..draga mea nu toata lumea traieste in Ro. si nu multi navigheaza internetul la capitolul politica;..
eu am apreciat efortul facut de Fgrooster..
@FgrNietzsche;..Iti multumesc si te felicit pentru toate postarile tale la acest articol, informatii foarte utile pe care tot omul de rind ar trebui sa inceapa sa le rumege bine sa le divida sanatos pentru a
"Cuceri Adevarul si Dreptatea".
Asta este Fundamentul principal de care trebuie sa stam cit mai mult agatatzi ca natzie obisnuita sa i se taie creanga de sub picioare cu copac cu tot..
Respect deosebit Nietzsche draga.
fgrooster
rank 5
@Melody...
Sarut mina frumos!...

Nu reushesc sa ta adaug ca prietena pe site-ul asta.
Oricum imi esti aproape prin comentarii si sustzinere...

Daca unora dintre voi va e uneori extrem de greu "afara", departe de ACASA, itzi dai seama ce cumplit este sa constatzi, aici, in ograda ta, ca cei mai mari dushmani ai Romaniei sint intotdeauna...

...CEI DIN INTERIOR!

Nimeni nu s-ar putea atinge nici macar cu-n fir din ethosul natzional daca nu am avea atitea lifte pagine si cozi de topor chiar la noi in casa...

Pina si Stalin, marele "prieten" al poporului roman, a ramas surprins cind a constatat ce neam de tradatori sint multzi din cetatzenii tzarii asteia:

"N-avem noi in URSS atitea topoare cite ... cozi de topor sint in Romania!"...

Enjoy!...
Engage!...
...Traiasca Romania Libera si Morala, fratzilor!!!

P.S.: Nu stiu cum sa iau legatura cu tine.
Am intzeles ca te pricepi bine la medicina si terapii traditzionale si neconventzionale.
Poate ai putea sa-mi fii tu de ajutor...
fgrooster
rank 5
Cazul Ion Stan, O EXECUTZiE PoLiTiCA. -Partea a X-a-
Un documentar lamuritor pentru un scandal politic contrafacut...

“Cu bună stiintă si reaua-credintă a unor generali - directorul de program din Departamentul pentru Armamente, seful Departamentului Armamente si superiori ai acestora, legati de Cotroceni si de mafia PDL-isto-UNPR-istă din industria de apărare si afacerile internationale cu armament, au lansat o licitatie cu caiet de sarcini dedicat, astfel ca UTI să fie singurul ofertant pentru upgradare la nivel C3 a rachetelor Hawk (care ar trebui upgradate C4!). In plus, in aranjamentul contractual este prevăzută si upgradarea C3 a rachetelor Volkhov, care sunt din fabricatie la nivelul C3! Din acest fals, inclus in licitatia deschisă de U.M. 02550 Bucuresti pentru sistem C3 rachete sol-aer Hawk PIP III si SA-2 Volkov (Anunt SEAP nr.135411/10.05.2012/Termen depunere oferte 26 iunie 2012), ofertantul indoielnic si ilegal UTI ar urma să incaseze milioanele aferente lotului de rachete Volkhov, fără să miste un deget.
Această licitatie cu aparente de legalitate străvezii trebuie imediat stopată si restabilită legalitatea operatiunii", cerea deputatul PSD.
Compania UTI a fost acuzată de Ion Stan si intr-o altă interventie din 13 iunie, dedicată de această dată devalizării ROMARM. In acest context, social-democratul amintea intre altele “blocarea, de către guvernarile PDL-iste, a preparativelor de incheiere a contractului de productie si furnizare a o sută de tancuri T.R.-85 MI, pentru care există interes din partea armatei columbiene" si “deturnarea Acordului de colaborare pentru realizarea transportorului blindat 8x8 SAUR 3 de către Automecanica Moreni in favoarea UTI D&SE, care nu are capacitătile si specializările necesare, in afara angajării unor subcontractori dezmembrati din sistemul ROMARM".
Ion Stan a amintit multe alte nereguli constate la ROMARM, precizand la finalul insiruirii că “vădit sensibil la dificultătile industriei de apărare, UTI Deferise & Security Engineering, prin documentul nr. 8769 din 12 august 2011, adresat Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, din care cităm, oferă solutia salvatoare: "Grupul de firme UTI este interesat in preluarea CN ROMARM (...) Grupul de firme UTI poate prelua intreaga companie (...) Statul isi poate pastra un procent de actiuni (25-40 %) (...) rezolvandu-se pastrarea interesului statului in finantarea sectorului (...)".

15. MRU, acuzat de implicare “controversată" in cazurile Teo Peter si Omar Hayssam
Ultima interventie a lui Ion Stan in fata colegilor din Camera Deputatilor a fost consemnată pe site-ul institutiei tot in 13 iunie 2012, cand vicepresedintele Comisiei de control a adus acuzatii extrem de grave la adresa fostului premier Mihai Răzvan Ungureanu, care a ocupat in trecut si functiile de ministru de Externe si de sef al SIE.
Comentariu inadecvat
zack50
rank 2
excelente
postarile tale sunt excelente privind ce se intampla in culisele politicii romanesti dezvaluite de stan;vad ca au amutit o gramada de postaci cu simbrie;oricum,stan are in tolba o multime de informatii secrete si nu as vrea sa-i inchida gura cineva,trebuie sa stocheze undeva aceste informatii sa mai aflam si noi pu.li.mea platitoare de taxe ce fac alesii si,,crema politicii''romanesti.
fgrooster
rank
Cazul Ion Stan, O EXECUTZiE PoLiTiCA. -Partea a XI-a-
Un documentar lamuritor pentru un scandal politic contrafacut...

Potrivit deputatului, atentia de care s-a bucurat Ungureanu din partea presei “a generat si numeroase comentarii ale cititorilor, si nu numai ale acestora, deoarece unele comentarii rezultă a fi, indubitabil, informatii dirijate din interiorul unor servicii secrete. De aici sau de pe meridiane indepărtate".
“Un astfel de comentariu readuce in atentie circumstantele accidentului in care a decedat Teo Peter si ne dezvăluie că autorul uciderii din culpă nu a fost soldatul american, ci fiul, minor si beat, la volanul bolidului, al primului demnitar al Ambasadei SUA la Bucuresti. Soldatul, protagonistul unei relatii sexuale cu o minoră, fiica unui membru al Consulatului SUA, a fost determinat să preia fapta asupra sa. Dar, pentru asta, martorul-cheie trebuia "să nu mai fie găsit". Mihai-Răzvan Ungureanu, de la carma MAE si a SIE, a făcut tot ce trebuia ca martorul să nu fie identificat si prezent la proces, iar urmarea a fost nedovedirea nu atat a acuzatiilor, cat mai ales a persoanei care s-a aflat la volan in momentul producerii accidentului", a declarat Ion Stan.
“Complicitatea la o astfel de operatiune nu i-a creat, oare, niciun fel de dependentă sau a fost tocmai consecinta firească a unei dependente anterioare?!", s-a intrebat social-democratul.
Potrivit acestuia, desemnarea lui Ungureanu ca prim-ministru “a fost o «mutare in plic» primită de Traian Băsescu de la lobbiystul Lockheed Martin, Chevron, Gold Corporation, Roman Cooper etc., acreditat pe langă chiriasul Palatului Cotroceni. Acesta, la randul său, inglodat in angajamente de trădare in favoarea protectorilor externi".
“Pe seama sperantelor investite in această sugativă politică, avidă de putere, onoruri si avere, Chevron i-a impus să contracteze creditele pentru acoperirea riscurilor de mediu, iar Roman Cooper i-a cerut o perioadă de gratie, in care să fie scutită de taxe si impozite, plus o serie de garantii si alte facilităti. In weekendul de 1 mai, prim-ministrul cenzurat a fost convocat la Neptun. Oficial de Traian Băsescu, neoficial, de lobbiystul anterior mentionat, prilej cu care Băsescu si Ungureanu au fost sever reevaluati, ca elemente de sprijin al intereselor companiilor străine amintite, reamintindu-li-se că sunt pasibili de executare politică silită, fiecare după cat li s-a transferat in conturile ce pot fi imediat descărcate la zero", a mai afirmat vicepresedintele Comisiei de control a SRI.
fgrooster
rank
Cazul Ion Stan, O EXeCUTZiE PoLiTiCA. -Partea a XII-a-
Un documentar lamuritor pentru un scandal politic contrafacut...

In continuarea interventiilor sale, el a făcut referire si la cazul Hayssam. “Un alt comentariu readuce in actualitate, cu un consistent supliment de informatii, relatările publicate ale fostului procuror Ciprian Nastasiu in legătură cu faptul că Mihai-Răzvan Ungureanu a facilitat vizitarea in detentie a lui Omar Hayssam de către avocatul Mordechai Tzivin. ‘Comentatorul’ ne precizează că vizita fără martori a avocatului Mordechai Tzivin a fost anterior pregătită, prin defectarea instalatiilor de interceptare pe care SRI le montase in celula-rezervă de spital a teroristului Omar Hayssam, defectiune care a constituit subiectul unor reprosuri foarte dure pe care răposatul Radu Alexandru Timofte, directorul SRI, le-a adresat, fără perdea, atat adjunctului sau, generalul ing. Dumitru Zamfir, cat si ministrului de Interne, Vasile Blaga, si chestorului-sef Virgil Ardeleanu, seful lui ‘doi si un sfert’, autorul comanditar al defectării instalatiei, dar si al mutării teroristului intr-o altă celulă, in eventualitatea că SRI ar interveni pentru remedierea defectiunii, ceea ce s-a si intamplat. Prin recenta scurgere de informatii, generată de comentator, ni se confirmă zvonul, care devine astfel o stire, că Mihai-Răzvan Ungureanu, parte a operatiunii de exfiltrare a agentului Omar Hayssam din Romania, avea cunostintă de faptul că in timpul vizitei securizate a avocatului s-a perfectat aranjamentul falsificării rezultatelor analizelor medicale, in vederea eliberării teroristului sub pretextul fazei terminale a bolii de care nu suferea. Niciun astfel de serviciu nu poate rămane nerăsplătit. Chiar cu cetătenia unui stat care intotdeauna isi recuperează agentii si nu-si extrădează supusii", a afirmat Ion Stan.
“Posibilitatea ca MRU să aibă dublă cetătenie ne reaminteste de o altă scurgere de informatii, dirijată pe calea «comentariilor», si anume similitudinile sale de CV cu Horia Roman Patapievici. Si unul, si altul au fost impusi atentiei opiniei publice internationale pe seama unor scandaluri regizate de un notoriu agent al KGB-ului, constand in provocări diversioniste de compromitere a Serviciului Roman de Informatii. La fel ca si in cazul ascendentilor lui Patapievici, si ascendentii lui Ungureanu sunt suspectati a fi "fantome" cu biografii de imprumut, adică oameni ai aparentelor create de serviciile secrete, pentru inselarea adversarilor in ale căror elite sunt infiltrati si naturalizati", a adăugat deputatul.

Vlad Dumitras
Publicat Luni, 26 noiembrie 2012

P.S.: Sper ca ... idiotzii permanent politruci tradatori de neam si tzara sa priceapa si sa invetze, in sfirsit, ceva!...
niculaeda
rank
froostere ,
- posteaza pe blog tata , ca imi stric mouse-ul sarind 100 de postari !
rank
@niciolae - Daca te ... "stringe" cumva mouse-ul..
...I-atzi o ... pisica!

"Sare" mai mult, mai ........, adica EXACT cuvintul pe care l-ai folosit tu la comentariul MEU PERSONAL de la postarea @Grasutzului!

Enjoy!...
Engage!...
...Fii barbat si foloseshtetzi cu cap ... sinapsele.
Au un rol foarte important, chiar daca tu te faci - lefegiu politruceshte - ca nu stii!
marin123
rank
Cata mojicie pot avea unii dintre parlamentarii nostri!
Aceste persoane ajunse in Parlament cu ajutorul romanilor se cred acum ca niste zei, implantati acolo definitiv. Un parlamentar adevarat ar trebui singur sa-si dea demisia pentru a-si demonstra nevinovatia. Dar fiind infractori inraiti se comporta ca atare si compromit aceasta institutie fundamentala, inclusiv SRI-ul.Shalom
niculaeda
rank
nu era mai simplu asa ?
http://www.cotidianul.ro/cazul-ion-stan-o-executie-politica-200636/
rank
@niciolae - Proshtii citesc linkuri...
...Oamenii inteligentzi, cu placere de citit mai mult decit 2-3 imbecilitatzi, prefera cititul...

...IN EXTENSO!

Sa-tzi traduc?...

Enjoy!...
Engage!...
..Traiasca Romania Mare!
Cred ca pina si unul de-alde tine merita asta...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor