Deputat PSD, mesaj pentru Ion Stefan, ministrul Dezvoltarii: O porecla care vi s-ar potrivit, pe langa "Grinda", e cea de "ministru inchipuit"

Marti, 07 Iulie 2020, ora 15:00
3805 citiri
Deputat PSD, mesaj pentru Ion Stefan, ministrul Dezvoltarii: O porecla care vi s-ar potrivit, pe langa "Grinda", e cea de "ministru inchipuit"
Simona Bucura Oprescu. Foto: Facebook

Deputatul PSD Simona Bucura-Oprescu i-a transmis lui Ion Stefan, la dezbaterile din plenul de marti al Camerei Deputatilor, ca i s-ar potrivi si porecla "ministru inchipuit", pe langa cea de "Grinda", deoarece este o doar o intruchipare a povestii "Hainele cele noi ale imparatului". Ea a precizat ca, nici dupa opt luni de activitate, nu s-a lamurit ce il recomanda pe Ion Stefan la conducerea Ministerului Dezvoltarii.

"Domnule ministru Ion Stefan, astazi (marti - n.r.) am avut o revelatie si cred ca o porecla care vi s-ar potrivit, pe langa <>, e cea de <>. Nu sunteti decat un exemplu intruchipat si inchipuit a acelei povesti binecunoscute de toti - Hainele cele noi ale imparatului. Va sfatuiesc sa o reciti. Din punct de vedere constitutional, va aflati in cea mai importanta institutie a statului roman, cu toate ca va permiteti sa vorbiti cu parlamentarii la pertu. Nici pana acum nu m-am lamurit ce va recomanda. Activitatea dvs de parlament si de ministru nu au nicio legatura cu activitatea din administratia publica locala sau centrala. Singurul lucru pe care il stiu despre dvs e ca ati primit de fiecare data aviz negativ in comisiile de specialitate, ca aveti aghiotant un penelist cu nota 3,45 la Bacalaureat. V-ati inceput activitatea de ministru cu schimbarea numelui ministerului", a afirmat Simona Bucura-Oprescu, la dezbaterea de marti in plen a motiunii simple impotriva ministrul Dezvoltarii.

Aceasta a adaugat ca echipa de functionari din Ministerul Dezvoltarii este una inchegata si profesionista, insa acest lucru nu se poate spune si despre Ion Stefan, care conduce institutia.

"Cu toate ca nu am relationat prea mult cu functionarii din cadru Ministerului Dezvoltari, pot spune ca, personal, mi-au dovedit o aplicare corecta a legilor. Astfel se poate spune ca s-a coagulat o echipa care are o profesie de credinta, ceea ce nu ati reusit dvs. In opt luni ati reusit sa dezorganizati ministerului si sa il distrugeti. Aveti un miliard neutilizati din PNDL 2 si avand in vedere ca ajungeti in curand la finalul anului nu veti reusiti sa folositi acesti bani", a conchis deputatul PSD.

La ora transmiterii acestei stiri, Camera Deputatilor dezbate si ulterior va vota motiunea simpla impotriva ministrului Ion Stefan intitulata "Guvernul PNL dupa Grinda se cunoaste". Prima oara dezbaterea a fost amanata pentru ziua de marti din cauza unor probleme de sanatate invocate de ministrul Dezvoltarii.

Pana acum, au fost adoptate cinci motiuni simple impotriva ministrilor Florin Citu, Adrian Oros, Monica Anisie, Marcel Vela si Violeta Alexandru.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Dacă “fiecare gospodină trebuie să știe să conducă statul”, orice bucureștean trebuie să știe să conducă PMB
Dacă “fiecare gospodină trebuie să știe să conducă statul”, orice bucureștean trebuie să știe să conducă PMB
Lenin a fost un vizionar, iar una din maximele lui, pe care o regasiti in titlu, pare a fi valabila si in Romania zilelor noastre... Aceasta este o radiografie a momentului politic actual, cu...
#politica, #simona bucura, #ministrul Dezvoltarii, #Parlament , #ministrul Dezvoltarii