Deputat PSD, mesaj pentru Ion Stefan, ministrul Dezvoltarii: O porecla care vi s-ar potrivit, pe langa "Grinda", e cea de "ministru inchipuit"

Marti, 07 Iulie 2020, ora 15:00
3773 citiri
Deputat PSD, mesaj pentru Ion Stefan, ministrul Dezvoltarii: O porecla care vi s-ar potrivit, pe langa "Grinda", e cea de "ministru inchipuit"
Simona Bucura Oprescu. Foto: Facebook

Deputatul PSD Simona Bucura-Oprescu i-a transmis lui Ion Stefan, la dezbaterile din plenul de marti al Camerei Deputatilor, ca i s-ar potrivi si porecla "ministru inchipuit", pe langa cea de "Grinda", deoarece este o doar o intruchipare a povestii "Hainele cele noi ale imparatului". Ea a precizat ca, nici dupa opt luni de activitate, nu s-a lamurit ce il recomanda pe Ion Stefan la conducerea Ministerului Dezvoltarii.

"Domnule ministru Ion Stefan, astazi (marti - n.r.) am avut o revelatie si cred ca o porecla care vi s-ar potrivit, pe langa <>, e cea de <>. Nu sunteti decat un exemplu intruchipat si inchipuit a acelei povesti binecunoscute de toti - Hainele cele noi ale imparatului. Va sfatuiesc sa o reciti. Din punct de vedere constitutional, va aflati in cea mai importanta institutie a statului roman, cu toate ca va permiteti sa vorbiti cu parlamentarii la pertu. Nici pana acum nu m-am lamurit ce va recomanda. Activitatea dvs de parlament si de ministru nu au nicio legatura cu activitatea din administratia publica locala sau centrala. Singurul lucru pe care il stiu despre dvs e ca ati primit de fiecare data aviz negativ in comisiile de specialitate, ca aveti aghiotant un penelist cu nota 3,45 la Bacalaureat. V-ati inceput activitatea de ministru cu schimbarea numelui ministerului", a afirmat Simona Bucura-Oprescu, la dezbaterea de marti in plen a motiunii simple impotriva ministrul Dezvoltarii.

Aceasta a adaugat ca echipa de functionari din Ministerul Dezvoltarii este una inchegata si profesionista, insa acest lucru nu se poate spune si despre Ion Stefan, care conduce institutia.

"Cu toate ca nu am relationat prea mult cu functionarii din cadru Ministerului Dezvoltari, pot spune ca, personal, mi-au dovedit o aplicare corecta a legilor. Astfel se poate spune ca s-a coagulat o echipa care are o profesie de credinta, ceea ce nu ati reusit dvs. In opt luni ati reusit sa dezorganizati ministerului si sa il distrugeti. Aveti un miliard neutilizati din PNDL 2 si avand in vedere ca ajungeti in curand la finalul anului nu veti reusiti sa folositi acesti bani", a conchis deputatul PSD.

La ora transmiterii acestei stiri, Camera Deputatilor dezbate si ulterior va vota motiunea simpla impotriva ministrului Ion Stefan intitulata "Guvernul PNL dupa Grinda se cunoaste". Prima oara dezbaterea a fost amanata pentru ziua de marti din cauza unor probleme de sanatate invocate de ministrul Dezvoltarii.

Pana acum, au fost adoptate cinci motiuni simple impotriva ministrilor Florin Citu, Adrian Oros, Monica Anisie, Marcel Vela si Violeta Alexandru.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Putin susține discursul anual în Parlament. Oficial din Republica Moldova: Nu exclud să ”scape o lacrimă” pentru Transnistria
Putin susține discursul anual în Parlament. Oficial din Republica Moldova: Nu exclud să ”scape o lacrimă” pentru Transnistria
Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, aflat la putere de mai bine de două decenii, se va adresa joi, 29 februarie, Adunării Federale în faţa căreia va rosti discursul său anual, cu două...
Parlamentul Republicii Moldova, evacuat după declanșarea alarmei anti-incendiu
Parlamentul Republicii Moldova, evacuat după declanșarea alarmei anti-incendiu
Deputaţii şi angajaţii Parlamentului Republicii Moldova au fost evacuaţi din clădire miercuri, după ce s-a declanşat alarma anti-incendiu, transmite Radio Chişinău, care o citează pe...
#politica, #simona bucura, #ministrul Dezvoltarii, #Parlament , #ministrul Dezvoltarii