Cum a ajuns sexy-nepoata lui Ion Ștefan "Grindă" consilier la Ministerul Dezvoltării FOTO

Vineri, 08 Octombrie 2021, ora 16:55
12565 citiri
Cum a ajuns sexy-nepoata lui Ion Ștefan "Grindă" consilier la Ministerul Dezvoltării FOTO
Ioana Ștefan și unchiul ei, fostul ministru Ion Ștefan FOTO Facebook

Ioana Ștefan, fiica verișoarei fostului ministru liberal Ion Ștefan, zis Grindă, a fost angajată zilele acestea consilier la cabinetul secretarului de stat din Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei.

Secretar de stat la ministerul pe care Grindă l-a condus timp de un an, în timpul Guvernului Orban este nimeni altul decât președintele PNL Focșani, Nicu Tănase, unul dintre oamenii cei mai apropiați ai lui Ion Ștefan, în prezent deputat de Vrancea.

Noua angajată de la cabinet și-a făcut deja simțită prezența în noua calitate într-o vizită alături de șeful ei, unde în altă parte decât în Vrancea, unde au condus o delegație de parlamentari indonezieni, ca parte a unei reciprocități.

Ioana Ștefan a absolvit Academia de Studii Economice și are probabil gânduri de avansare în carieră din moment ce s-a înscris și la facultatea de Științe Politice-SNSPA.

Fata este fiica vărului lui Grindă, Nicolae Ștefan, care lucrează la Centrul de Comandă al Unităţii de Combatere a Căderilor de Grindină Moldova 2 Vrancea. Soția acestuia, Dorina Ștefan, a ajuns anul trecut, în guvernarea liberală, dintr-un simplu angajat, fără nicio experiență de conducere, director al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Vrancea.

https://upload.ziare.com/adminx/index.php?locator=amvc_items.Edit&page=&id=2545142&showResource=1

Revenind la Ioana Ștefan, pagina acesteia de Facebook, unde la profil scrie din 5 octombrie „Consilier Secretar de stat la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei”, este plină de fotografii provocatoare, în ținute sexy și în locuri care nu sunt la îndemâna oricui, dacă ar fi să enumerăm doar câteva locații prin care a trecut juna doar în acest an: Insulele Maldive, Santorini-Grecia, Barcelona-Spania, Bari-Italia, Budapesta-Ungaria, Kiev-Ucraina.

Surse din anturajul liberalilor din Vrancea spun însă că prezența tinerei în ministerul condus acum de UDMR-istul Cseke Attila va fi una de scurtă durată, dat fiind faptul că scaunul secretarului de stat unde este angajată se zgâlțâie. Se știe că liberalii din Vrancea l-au susținut unanim pe Ludovic Orban la alegerile pentru președinția PNL, fiind foarte vehemenți la adresa lui Florin Cîțu.

În timpul mandatului de ministru, Ion Ștefan a avut o apetență pentru a-și pune rudele în funcții cheie. Finul său de cununie, medicul veterinar Jan Vasilache, a ajuns consilier personal al ministrului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

De asemenea, nepotul lui Grindă, Sergiu Marian Bordea, un simplu inspector vamal, a ajuns în 2020 director al Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Galaţi, care are în subordine Fiscul şi vămile din judeţele Galaţi, Brăila, Vrancea, Tulcea, Brăila, Constanţa.

Un alt apropiat, cumătrul său, Sorin Mihăilescu, a fost numit director la Regionala CFR Galaţi.

Tot cu influența sa a fost numit în funcția de prefect Gheorghiță Berbece iar lista poate continua.

În prezent, Ion Ștefan este deputat, dar controlează întreaga filială a PNL Vrancea, chiar dacă nu are o funcție de conducere. El a trăit o cumpăna foarte mare în această primăvară, când a fost la un pas să fie strivit de o macara care s-a prăbușit în șantierul firmei sale, unde se derulează un proiect cu fonduri europene. Ion Ștefan s-a ales cu picioarele zdrobite și se află încă în perioada de convalescență.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. ”PNL-PSD continuă acapararea statului român”
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. ”PNL-PSD continuă acapararea statului român”
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#Ion Stefan ministrul Dezvoltarii, #grinda, #consilier , #stiri Ion Stefan