Laurette, dezvăluiri senzaționale despre Ion Țiriac. "Este foarte frumos să stai în preajma lui"
Ion Tiriac / stiri Ion Tiriac
Unul dintre cei mai bogați români, Ion Țiriac, a avut mereu lipici la femei frumoase. Laurette Atindehou, una dintre ele, a dezvăluit amănunte picante despre miliardarul român. Invitată la poadcast-ul "Detectorul de minciuni", realizat de Oana Raud, focoasa brunetă a povestit ce înseamnă miliardarul român pentru ea. Acum, ...
Ion Țiriac :"Dacă aș fi fost împăratul lumii, aș fi dat un decret cu vaccinarea obligatorie. Dacă ai turbare, te vaccinezi"
Miercuri, 09 Martie 2022, ora 11:48 - Ion Țiriac :"Dacă aș fi fost împăratul lumii, aș fi dat un decret cu vaccinarea obligatorie. Dacă ai turbare, te vaccinezi"
Ion Tiriac / stiri Ion Tiriac
Ion Țiriac a trecut prin chinurile legate de COVID - 19 și îi îndeamnă pe toți să se imunizeze. Miliardarul român a dezvăluit că a fost printre primii oameni care s-a infectat cu...
Ion Iliescu a vrut să-l facă general pe Țiriac dar a fost refuzat. "Nu merit eu asta. Nu am fost nici campion mondial, nici campion olimpic. Am fost milițian"
Marti, 08 Martie 2022, ora 16:20 - Ion Iliescu a vrut să-l facă general pe Țiriac dar a fost refuzat. "Nu merit eu asta. Nu am fost nici campion mondial, nici campion olimpic. Am fost milițian"
Ion Tiriac / Ilie Nastase
Ajuns printre cei mai bogați români, Ion Țiriac a lucrat în Ministerul de Interne în perioada tinereții. Fostul sportiv a fost sublocotentent în cadrul secției de tenis a clubului Dinamo...
Cum a fost salvat Ion Țiriac după ce s-a infectat cu noul coronavirus. "Am avut Covid, unul dintre primii"
Sambata, 05 Martie 2022, ora 13:07 - Cum a fost salvat Ion Țiriac după ce s-a infectat cu noul coronavirus. "Am avut Covid, unul dintre primii"
Ion Tiriac / tenis
Ion Țiriac a trecut prin clipe grele din cauza Covid - 19. Miliardarul român a dezvăluit că a fost printre primii oameni care s-a infectat cu virusul. Totodată, fostul jucător de tenis a...
Ion Țiriac, despre viața de miliardar. "Eu și cu Năstase trebuia să luăm ceaiul cu Putin la Viena, iar cu Trump mâncam hot-dog"
Miercuri, 02 Martie 2022, ora 23:44 - Ion Țiriac, despre viața de miliardar. "Eu și cu Năstase trebuia să luăm ceaiul cu Putin la Viena, iar cu Trump mâncam hot-dog"
Ion Tiriac / avere
Ion Țiriac a povestit întâmplări memorabile despre întâlnirile pe care le-a avut cu cei mai puternici oameni din lume. Miliardarul a dezvăluit că l-a cunoscut pe Donald Trump, pe vremea...

Despre Ion Tiriac

Ion Tiriac a fost sportiv profesionist, jucator de tenis de camp si de hochei pe gheata, actualmente este un prosper om de afaceri, primul roman miliardar in euro si tot primul roman care a figurat in topul Forbes al celor mai bogati oameni din lume.

Nascut pe 9 mai 1939, la Brasov, a fost casatorit de doua ori cu fotomodele straine, de care a si divortat. Din aceste casatorii are trei copii, dintre care mai cunoscut este fiul cel mare, Ion Alexandru Tiriac.

Ca tenisman a castigat numeroase turnee internationale, iar in echipa cu Ilie Nastase a jucat trei finale de Cupa Davis.

Ion Tiriac
Ion Tiriac

Data nasterii: 9 mai 1939

Cariera:  - a disputat 3 finale de Cupa Davis, a castigat 40 de turnee ATP

Evenimente importante:  - In 1970, a iesit impreuna cu Ilie Nastase campion la dublu la turneul de la Roland Garros

Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Ion Tiriac, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.
 

Bancuri despre Ion Tiriac

Anunt la mica publicitate: - Caut un sponsor pentru publicarea cartii "Cum am devenit...citeste tot bancul