Ion Tiriac da tunul vietii. Iata cat va castiga in urmatoarele noua zile

Sambata, 05 Mai 2012, ora 19:44

   

Ion Tiriac da tunul vietii. Iata cat va castiga in urmatoarele noua zile
Ion Tiriac da lovitura in Spania, unde va obtine castiguri impresionante datorita turneului de tenis Mutua Madrid pe care il conduce.

In pofida discutiilor legate de culoarea zgurii, cei mai buni jucatori au venit la Madrid pentru a incerca sa castige turneul Masters 1000.

Cel mai fericit de acest lucru este romanul Ion Tiriac, care sustine ca va avea castiguri fabuloase in doar noua zile.

"Mutua Madrid nu este doar un eveniment sportiv, ci si unul social. Preturile pentru publicitate la acest turneu sunt ridicate, iar beneficiile se ridica la 140 de milioane de dolari in doar noua zile. Acest lucru nu poate fi ignorat", a dezvaluit Ion Tiriac.

In ceea ce priveste costurile, Ion Tiriac spune ca scapa destul de rezonabil.

"Nu este un turneu scump de organizat, tocmai de aceea am pus preturi mici la bilete", a mai spus Tiriac.

Jucatorii care participa la turneul lui Ion Tiriac se lupta pentru premii totale in valoare de 10 milioane de dolari.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 7371 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Utilizator sters
Tziriiii ... The last pair of pants... doesn’t have pockets!!!!
Ghiuote!
Tragicomedian
rank 2
Asadar, la orice turneu, premiile cumulate ale tuturor...
... jucatorilor ajung la cca. 10% din castigurile nete. Totusi, este ceva dincolo de bani:
1. oamenii vin pentru jucatori, nu pentru Tiriac sau sponsori;
2. calitatea actului sportiv nu trebuie sa coboare spre un spectacol ieftin american (gen Superbowl);
3. daca asta-i tendinta generala (circarie, reclame luminoase si ... sexualitate), prefer sa citesc o carte sau sa bat mingea afara.
tata
rank 5
A avut
Dreptate Mosu, o sa fie cel mai bogat din parcare...pardon... cmt....
Munteanu 7
rank 5
adevarul e
ca top 4 trebuiau sa boicoteze turneul, daca tot s-au plins atita de zgura albastra. Cred ca numai atunci il reduceau pe Tziri la tacere. Pacat.
01st1
rank 5
Corect
Dar de ce pacat? De ce crezi ca ei au dreptate si Tiriac nu?
Ideea cu zgura albastra nu mi se pare cine stie ce chestie, nici in bine nici in rau. Probabil ca Tiriac nu ar fi cedat in fata nici unui fel de presiuni din partea jucatorilor de top. Daca (pe termen lung) el cistiga un cent mai mult cu zgura asta, il doare la palarie de confortul lor.
Io cred ca cel mai bine e sa vedem, mai intii, cu ce se maninca zgura asta si apoi sa-l criticam (sau laudam) pe Tiriac.
Munteanu 7
rank 5
au incercat-o
pina acuma au fost vorbe, dar acuma zgura e deja incercata si tocmai asta spune Nadal... ca nu e la fel, mingea sare diferit ceea ce nu e convenabil pentru jucatori..
Utilizator sters
@Dle Cristian Mihalache, cat timp nu fura banii, treaba lui....
Va rog nu de banii astia sa-mi povestitzi, ci de acei bani ce i-a invartit in anii '90 prin Prahova, OK?

Astia-n Spania sunt bani la vedere, facutzi la invoiala partzilor interesate, din care isi ia partea Spania prin taxe. Iar restul este al lui, (aproape 100%) corect si fara sughitzuri judiciare de genul Bancorex.
Bine, o tzarica isi are coada bagata si Curtea Regala, fac pariu! :-)))) ==> ce chestie ca TOCMAI Tziriac organizeaza turneul, apai nea Carlos "oldy-Don Juan" a mai pushcat si niscai mistretzi pe la Balc. Probabil junioru' lui Tziri i-a adus moshului si niste "zavoranci" si alte jeguletze focoase (oh pardon fotomodeletzuri le zice!) ca prishnitze le rheuma pelviana ptr peste noapte, dupa "after-Mistretziada party" :-)
Ca vorba aia, mistretzii CAP-ului si iepele de serviciu/categoria VIP IN RO => si castigul lui Tziri IN AFARA RO :-)) Dar asta-i mizilic, in comparatzie cu "startul Soiuz" de la vreo 20 de milioane de DM la peste un miliard, daca nu-s 2 miliarde de euroi.

D-le Mihalache, manevrele lui Tziri IN ROMANIA m-ar interesa mai degraba ;-) Ma rog, nu stiu cum vad altzii treaba, ca doar nu scrietzi doar ptr mine, or fi si alte directzii de interes public.
Tragicomedian
rank 2
Bey, Itzic, nu-i vorba de bani aici; e vorba de ce a ajuns...
... un spectacol sportiv: un circ ieftin, pentru gloate tot mai prost educate (inculte).
starpitorul
rank 5
ca dovada... ca pana si tu te regasesti...
ca deobicei vb singur... si aprobandu-te "in comun"!
01st1
rank 5
Probabil...
Tiriac nu e simpatic si nici nu face nimic sa devina. E un dur ( fost si hocheist da clasa, in echipa nationala pentru cine nu stie).
Ce afaceri necurate a facut in Rromanica nu stiu; daca ar fi ceva probe ca a calcat legea, ar fi interesant sa-l vedem ca plateste. Dar daca nu sunt probe, e o prostie sa aiuram prin ziare.
Afacerea cu turneul de la Madrid nu e un tun, dupa cum bine subliniezi. Cit despre fetite oferite familiei regale, "starturi Soiuz" etc. sunt doar presupuneri din fundu' curtii. Asa pot si eu sa spun ca PROBABIL ai un IQ intre 80 si 90, ca esti obsedat de bani si obsedat sexual daca presupui asa niste chestii. Dar nu stiu chiar daca e asa, presupun doar...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor