Presa americana, despre averea lui Ion Tiriac

Marti, 21 Aprilie 2020, ora 15:00

   

Presa americana, despre averea lui Ion Tiriac
Presa americana a comentat informatia potrivit careia Ion Tiriac nu mai este cel mai bogat om de sport din lume.

Intr-un material publicat pe Sports Casting, jurnalistii americani titreaza ca "cel mai bogat sportiv in viata aflat in spatele lui Michael Jordan este un om de care probabil nu ati auzit".

"Surprinsi sa-i vedeti numele atat de sus pe lista? Nu sunteti singurii. Ion Tiriac nu are un nume rasunator, dar succesul sau ca om de afaceri dupa retragerea din sport l-a transformat intr-unul dintre cei mai bogati oameni de sport din lume. De fapt, a fost cel mai bogat om de sport din lume pana anul acesta, cand Michael Jordan l-a depasit", a scris sursa citata.

Americanii amintesc ca Tiriac are o avere de 1.2 miliarde de dolari si ca s-a imbogatit dupa anii '90.

Mai intai a infiintat o banca, iar apoi a construit un imperiu imobiliar. In prezent, are numeroase reprezentante auto, afaceri in domeniul de retail si inclusiv o companie aeriana.

Totodata, jurnalistii americani scriu si despre pasiunea lui Tiriac pentru masini.

"Cea mai comuna cale prin care Tiriac isi cheltuie averea este pe masini. Pana anul trecut el avea deja peste 400 de masini in colectie", a incheiat sursa citata.

C.S.
Urmareste Ziare.com pe Facebook   si  pe Instagram   Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Citeste mai multe despre
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 19954 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
mugurica
rank 2
Tiriac si banii lui...
Banii lui Tiriac nu sint, poate, decit pe jumatate banii lui personali, sau poate si mai putin de jumatate. Mare parte din banii lui Tiriac sint banii Romaniei, mai precis ai securisto-sereistilor, care au facut mare parte din afacerile respective cu banii romanilor, si au pus apoi profiturile pe numele lui Ion Tiriac, aceste profituri fiind de fapt banii Securitatii-SRI. Astfel de aranjamente s-au vazut si la Putin, care punea o parte din banii ststului rus pe numele unor "prieteni" de-ai sai. Acesasta metoda, de a pune banii publici pe numele unor personalitati private, ingaduie serviciilor secrete de a accesa si utiliza fonduri fara sa dea socoteala la nimeni, avind aparenta ca Tiriac (de exemplu) cheltuie din banii sai cum vrea muschii lui, si nu trebuie sa dea socoteala la nimeni. Din aceste motive sint o buna parte din acesti bani depozitati in conturi offshore, cum ar fi Panama.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor