Dosarul Cocaina pentru VIP-uri retrimis la Curtea de Apel

Miercuri, 28 Mai 2008, ora 16:35
2372 citiri
Dosarul Cocaina pentru VIP-uri retrimis la Curtea de Apel

Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis sa admita recursul procurorilor si sa retrimita la Curtea de Apel dosarul Cocaina pentru VIP-uri. Dezbaterea apelurilor va avea loc in fata judecatorilor Curtii.

La ultimul termen din 21 mai magistratii ICCJ l-au audiat pe Ion Alexandru Tiriac, acesta declarandu-se inca o data nevinovat.

Ei au insistat sa afle cum isi explica fiul lui Ion Tiriac "declaratia foarte concreta" a unuia din martori, indianul Tyaghi Shailendra, care, in faza de urmarire penala, ar fi descris cu lux de amanunte traficul si consumul de droguri pe care l-ar fi facut Tiriac jr.

"Sunt nevinovat. Nu am consumat droguri, nu mi-am procurat droguri in vederea consumului si nici nu am pus locuintele mele la dispozitie pentru acest lucru.

Imi mentin declaratiile date pana acum. Nu cunosc de ce Shailendra a declarat ceea ce a declarat, insa atunci cand s-a prezentat la Tribunalul Bucuresti pentru a da declaratii ca martor, acesta a sustinut ca ar fi fost presat de procurori sa declare impotriva mea", a afirmat Ion Alexandru Tiriac in fata instantei.

Ancheta in dosarul Cocaina pentru VIP-uri, in care este inculpat si Ion Alexandru Tiriac, a inceput in 2002, iar in luna februarie 2004 au fost arestati doi tineri, Bogdan Albu si Radu Eugen Nastase, asupra carora s-a gasit cocaina.

Ulterior, Radu Nastase a intrat in programul de protectie a martorilor, dar a fost deconspirat de procurorul Gheorghe Muscalu intr-o emisiune televizata.

In acelasi dosar au fost cercetate alte sapte persoane, printre care Tiriac jr., Ileana Lazariuc, Raluca Sandu si Robert Sandu.

Turneul lui Țiriac de la București, desființat de un jucător: ”E de neînțeles că rămâne...”
Turneul lui Țiriac de la București, desființat de un jucător: ”E de neînțeles că rămâne...”
Tenismanul maghiar Marton Fucsovics a câştigat titlul în proba de simplu a turneului Ţiriac Open (ATP 250), găzduit de baza sportivă Năstase/Marica din Capitală şi dotat cu premii totale...
Marea supărare a lui Ion Țiriac: ”Și nu Ceaușescu, ci alt escu”
Marea supărare a lui Ion Țiriac: ”Și nu Ceaușescu, ci alt escu”
Fostul tenisman Ion Ţiriac, patronul turneului Ţiriac Open (ATP 250), dotat cu premii totale de 579.320 de euro şi găzduit zilele acestea de baza sportivă Năstase/Marica din Capitală, speră...
#dosar, #Cocaina pentru VIP, #retrimis, #curtea de apel, #Ion Tiriac, #Ileana Lazariuc , #Ileana Lazariuc