Ileana Lazariuc nu mai are voie sa se dezbrace

Miercuri, 24 Octombrie 2007, ora 14:00
8721 citiri
Ileana Lazariuc nu mai are voie sa se dezbrace

Se pare ca relatiile dintre Ion Tiriac si Ileana Lazariuc s-au mai calmat, cel putin dupa ce viitoarea mireasa a lui Ion Ion Tiriac a ramas gravida. Fostul tenisman si-a scos in lume viitoarea nora si nu oriunde, ci la turneul de tenis de la Madrid, scrie, in editia de miercuri, cotidianul "Ziarul".

Ca forma de multumire pentru baietelul care va veni pe lume in 2008, fostul tenisman i-a daruit viitoarei sale nore un superb automobil, in valoare de peste 70.000 de euro. Pentru a-i dovedi ca o considera deja o membra a familiei, acesta a scos-o pentru prima oara in public, Ileana insotindu-si iubitul si socrul la Turneul de tenis de la Madrid, unde a fost admirata si complimentata de toti cunoscutii.

Insa una dintre conditiile puse de Tiriac senior pentru a o accepta pe Ileana ca nora, a fost ca aceasta sa acorde toata atentia sarcinii sale. Magnatul i-a cerut acesteia sa renunte la cariera, si sa se ocupe doar de Ion Ion, si de sarcina. Vedeta a acceptat conditia, refuzand toate ofertele de colaborare venite din partea unor televiziuni. Cu alte cuvinte, adio fotografii cu Ileana Lazariuc sexy, asa cum ne-au obisnuit revistele mondene.