Ileana nu a stiut ca se marita

Vineri, 24 Aprilie 2009, ora 09:24
6403 citiri
Ileana nu a stiut ca se marita
Foto: Monitorul de Suceava

Asteptarea Ilenei Lazariuc de a deveni sotia lui Ion Ion Tiriac a fost rasplatita in sfarsit, mai mult chiar, ceremonia a fost organizata in secret fiind o imensa surpriza, pregatita special pentru ea.

Fiul tenismenului Ion Tiriac i-a spus iubitei lui ca vor pleca la Monte Carlo ca sa participe la un turneu de tenis, dar odata ajunsi acolo, Ileana a descoperit ca de fapt urmeaza sa devina sotie cu acte-n regula, anunta Ziarul Ring.

Cununia civila s-a facut doar in prezenta catorva rude, printre care si matusa de la Monte Carlo, cea care l-a crescut pe Ion Ion. Dar mama lui, Mikette von Issenberg, se pare ca a lipsit de la marele eveniment. Cu toate acestea ea a notat pe blogul personal ca este foarte fericita ca fiul ei se casatoreste cu fata visurilor.

"Fiul meu se casatoreste cu fata visurilor sale si sunt extrem de fericita ca s-a insurat. Sunt atat de apropiati de perfectiune, intrucat dupa sapte ani se iubesc la fel de mult ca in prima zi. Nu foarte multi oameni se pot lauda cu asa ceva in lumea zilelor noastre", a scris Mikette von Issenberg, citata de Libertatea.

Si fosta sotie a lui Ion Ion Tiriac imparte invitatiile de nunta

Maria Marinescu nu pare sa fie afectata de casatoria fostului ei sot, ea fiind foarte ocupata sa termine pregatirile pentru propria nunta ce va avea loc in iunie, la Paris.

Ceremonia va fi una fastuoasa, creatoarea de moda alegand luxul inclusiv pentru invitatiile de nunta pe care a inceput deja sa le imparta, anunta Ring.

Invitatiile sunt filigranate cu aur pentru care Frank Colin a scos bani frumosi din buzunar. Pe langa datele esentiale, invitatia cuprinde si o schema cu indicatii care sa-i ghideze pe invitati spre local. Creatoarea de moda si-a cumparat deja rochia de mireasa de la Paris.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Ileana Lazariuc, #casatorie surpriza, #Maria Marinescu, #Frank Colin, #Mikette von Issenberg , #Ileana Lazariuc