Tiriac a "sarit la gatul" Ilenei Lazariuc

Miercuri, 26 Martie 2008, ora 13:42
11883 citiri
Tiriac a "sarit la gatul" Ilenei Lazariuc

In familia lui Ion Tiriac au aparut din nou probleme, scrie Libertatea, in editia online de miercuri. Surse din anturajul omului de afaceri au marturisit ca acesta a luat foc atunci cand a aflat ca viitoarea sa nora, care i-a daruit deja un nepot, apare goala in productia 'Supravietuitorul' a lui Sergiu Nicolaescu. La randul ei, Ileana nu s-a sfiit sa-i dea replica viitorului socru spunandu-i acestuia ca nu este nimic rusinos prin aparitia ei in ipostaze sexy in filmul lui Sergiu Nicolaescu.

Discutia dintre Tiriac senior si Ileana Lazariuc a avut loc in weekendul trecut si a fost una destul de aprinsa. Se pare ca tatal lui Ion Ion are rezerve destul de mari fata de imaginea publica a nurorii sale, care ii pune reputatia in pericol. Ileana Lazariuc i-ar fi spus viitorului ei socru ca atunci cand esti actor, nu e nimic rusinos sa joci in scene sexy si ca filmul regizorului Sergiu Nicolaescu e unul cat se poate de decent. Discutia nu l-a convins pe Ion Tiriac si se pare ca acesta i-a recomandat Ilenei sa evite sa mai apara in posturi indecente.

De altfel, se spune ca tocmai imaginile pe care Ileana Lazariuc le-a realizat in Playboy cu mai multi ani in urma au reprezentat motivul pentru care miliardarul a fost intotdeauna rezervat fata de relatia acesteia cu fiul sau.

#Tiriac, #Ileana Lazariuc , #Ileana Lazariuc