Anunt oficial: Ce se intampla cu turneul de tenis al lui Tiriac si Nastase de la Bucuresti

Sambata, 05 Martie 2016, ora 12:26
3691 citiri
Anunt oficial: Ce se intampla cu turneul de tenis al lui Tiriac si Nastase de la Bucuresti
Foto: Facebook/ BRD Nastase Tiriac Trophy

Turneul lui Ion Tiriac si Ilie Nastase de la Bucuresti, BRD Nastase Tiriac Trophy, se va disputa si in acest an, cu toate ca la arena din Cotroceni sunt probleme din cauza avizului ISU.

"Editia 2016 a turneului BRD Nastase Tiriac Trophy nu este in pericol, se va desfasura conform planificarii, la Arenele Progresul", a spus directorul turneului, Cosmin Hodor, citat de Prosport.

Vineri, Ilie Nastase a dezvaluit ca la arenele de tenis din "Parcul cu Platani" sunt aceleasi probleme ca la National Arena.

"Avem aceeasi problema ca si in cazul Arenei Nationale. La Arena Progresul nu se poate juca tenis! Am tot jucat cu Tiriac din 1972 si acum nu se mai poate. E acelasi lucru, n-au avizul de la pompieri, de la ISU", a spus fostul lider ATP.

Tiriac, lovitura uriasa in tenis: A vrut sa cumpere turneul de la Wimbledon

Cosmin Hodor a detaliat insa care sunt problemele arenei.

"Arena Centrala are mai multe probleme, nu este o problema doar cu ISU. Insa, la ora actuala, nu exista niciun dubiu - turneul se va organiza la Arene. Actualul Central necesita renovari, necesita investitii, sunt mai multe aspecte si mai multe masuri ce se impun luate. Nu se va putea folosi. Noi lucram la un proiect pentru a construi un Teren Central provizoriu, cu o capacitate de 2.500 de locuri", a mai spus directorul turneului.

Tiriac, acuzat ca a distrus un turneu

La randul sau, Ion Tiriac anunta, la inceputul lunii februarie, ca turneul ar putea fi vandut.

"Vom vinde turneul de tenis de la Bucuresti, daca nu va fi construita o arena noua. Arena Progresul nu va mai primi aviz pentru desfasurarea evenimentelor sportive, exista pericol de prabusire a tribunei, dupa cum au spus expertii", a spus Tiriac.

Turneul se va desfasura in perioada 16-24 aprilie, la 21 de ani de la infiintarea sa.

#Nastase Tiriac Trophy, #turneu Nastase Tiriac Bucuresti, #organizare turneu Tiriac Bucuresti , #Ilie Nastase
Comentarii