Nastase: Daca fac un minister cu Tiriac, aduc bani cu lopata

Duminica, 24 Ianuarie 2010, ora 17:22
2702 citiri
Nastase: Daca fac un minister cu Tiriac, aduc bani cu lopata
Foto: opentenis.ro

Fostul numar 1 al tenisului mondial, Ilie Nastase, a gasit o rezolvare a crizei in care a intrat sportul din Romania de cativa ani. "Nasty" spune ca ar aduce bani cu lopata la MTS daca ar face echipa cu Ion Tiriac.

"Daca nu va veni o persoana renumita la minister, va muri sportul. Acea persoana trebuie sa cerseasca, in sensul bun al cuvantului, sa mearga pe la companii cu traista, sa aduca bani pentru sportivi, asa cum am facut eu cand eram presedinte la Federatia Romana de Tenis.

Acum, sportul nu are conducere, nu are presedinte, e o agentie de manechine. Daca fac maine un minister cu Tiriac, aduc bani cu lopata. Vor face cu totii sport, nu va fi buget redus cu 23%. Dar nu ne-ar lasa politicienii, ca asa e in Romania. Valorile sunt puse la zid, trebuie sa fii in partid ca sa reusesti", a spus Nastase intr-un interviu acordat Evenimentului Zilei.

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Tenis afirma ca sportul e marginalizat in tara noastra si prevede un viitor sumbru daca nu se vor masuri in cel mai scurt timp.

"Trebuie sa-i luam pe cei mai buni jucatori din tara si sa investim multi bani in ei, sa avem buget rezonabil. Sportul a decazut. Nu mai e o prioritate, e mai rau ca in anii trecuti. A fost pasat la Ministerul Educatiei. Daca tot vor politicienii sa se debaraseze de el, sa-l desfiinteze si sa ramana numai fotbalul. Asta vor politicienii", a mai spus Ilie Nastase.

Ministerul Tineretului si Sportului a fost implicat in mai multe scandaluri in timpul mandatului Monicai Iacob Ridzi, acuzele fiind diverse, de la licitatii dubioase la numiri pe criterii politice a sefilor agentiilor judetene.

Ion Țiriac dă peste nas statului român. Decizia luată de omul de afaceri
Ion Țiriac dă peste nas statului român. Decizia luată de omul de afaceri
Ion Țiriac s-a săturat să aștepte investițiile statului și banii politicienilor și s-a hotărât să facă o sală polivalentă în valoare de o sută de milioane de euro. Omul de afaceri...
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
#Ilie Nastase, #Ion Tiriac, #Nastase Tiriac minister , #Ilie Nastase