Anamaria Ferentz s-a tinut scai de fiul lui Tiriac, dar s-a ales cu seniorul

Miercuri, 23 Septembrie 2009, ora 08:49
7853 citiri
Anamaria Ferentz s-a tinut scai de fiul lui Tiriac, dar s-a ales cu seniorul

Anamaria Ferentz l-a curtat pe fiu, dar s-a ales cu tatal, mai celebru si mai bogat. In urma cu cativa ani, pe vremea cand Ion Ion Tiriac era casatorit cu Ileana Lazariuc, Anamaria Ferentz pusese ochii pe el.

Se invartea in aceleasi cercuri, ii cauta compania si frecventa aceleasi cafenele din Dorobanti unde se invartea si fiul lui Ion Tiriac.

Insa, credincios iubitei sale, Ileana, "beizadeaua" a ramas nepasator la farmecele blondei. Mai mult, vazand ca "vanatoarea" devine stresanta, Ion Ion a scos-o din cercul sau de prieteni si a evitat sa frecventeze aceleasi localuri ca si ea, scrie Click.

Vazand ca nu are succes, Anamaria si-a indreptat atentia spre Tiriac senior, cu care se pare ca i-a iesit "pasenta". Cunoscut ca un barbat zgarcit, atunci cand vine vorba de iubita sa, Anamaria, Ion Tiriac nu se uita la bani.

Asa se explica faptul ca solista a fost vazuta de curand la volanul unui luxos automobil marca Mercedes, in valoare de 60.000 de euro.

Potrivit sursei citate, Anamaria Ferent s-a aflat in prim-planul mass-media si prin prisma barbatilor cu care s-a cuplat. Cea mai serioasa relatie a solistei a fost cea cu afaceristul Marcel Toader, cu care a fost casatorita patru luni, in anul 2005. Anamaria l-a acuzat atunci pe actualul sot al Gabrielei Cristea ca este gelos si violent si a hotarat sa divorteze.

Dupa divort, Anamaria s-a cuplat cu Eldad, un israelian mai mic decat ea cu sase ani. Relatia a tinut un an si jumatate. Pe lista vedetei se mai afla si Codin Maticiuc, insa nici acesta nu a recunoscut ca s-a iubit cu Anamaria, spunand ca sunt doar buni prieteni.

#Anamaria Ferentz Ion Tiriac, #Anamaria Ferentz Ion Ion, #iubiri Anamaria Ferentz , #Ion Ion Tiriac