Tiriac, despre tenis si prostitutie

Vineri, 15 Mai 2009, ora 12:16
2941 citiri
Tiriac, despre tenis si prostitutie

Ion Tiriac le-a raspuns tenismenilor care s-au plans ca vestiarele turneului de Master Series de la Madrid sunt prea mici, spunand ca nu vrea sa se prostitueze pentru numele lor.

"Jucatorului trebuie sa ii oferi multe pana la un punct, daca treci de el, atunci te prostituezi doar pentru ca are un nume mare. Jucatorii trebuie sa se gandeasca la cat muncesc parintii lor ca sa castige unu la suta din ceea ce incaseaza ei in doar o saptamana", a spus Ion Tiriac.

Proprietar al turneului de Master Series de la Madrid, Tiriac isi propune sa faca din intrecerea iberica un turneu de elita, care sa rivalizeze cu celebrele Grand Slam-uri, atat in ceea ce priveste premiile in bani, dar si numarul de puncte acordate participantilor.

"Daca eu am dreptul sa fiu competitor cu orice alt turneu de tenis, nu am nicio problema sa pun anul viitor premiile egale sau mai mari cu ale Grand Slamului, dar sa imi dea si mie punctele", a declarat Tiriac pentru cotidianul As.

Fostul jucator roman nu este de acord cu numarul de participanti la un turneu de Grand Slem, care i se pare mult prea mare. Ion Tiriac marturiseste ca isi doreste o competitie cu maxim 32 de sportivi fiind chiar dispus sa organizeze turnee de calificare cu premii consistente.

"Nu vreau 128 de jucatori cu niciun chip, dar nu ma lasa ei sa fac cu mai putin de 56. Daca as putea face cu cate 32 de sportivi ar fi senzational", a mai spus romanul.

Ion Tiriac a pus pe jar lumea tenisului cand a anuntat ca intentioneaza sa introduca o suprafata de joc de culoare albastra la Madrid, lucru neacceptat de Rafael Nadal sau Roger Federer.

M.D.

Citeste si:
La 82 de ani, Ion Țiriac mai are un vis! Ce vrea să facă omul de afaceri pentru România
La 82 de ani, Ion Țiriac mai are un vis! Ce vrea să facă omul de afaceri pentru România
Ion Țiriac a împlinit 82 de ani, dar nu renunță la planurile sale. ”Domnul Țiriac își dorește foarte mult să aducă un turneu ATP la București. Cel mai probabil va fi pe zgură,...
Ioana Țiriac, încântătoare: fiica magnatului român arată senzațional FOTO
Ioana Țiriac, încântătoare: fiica magnatului român arată senzațional FOTO
Fiica lui Ion Țiriac, Ioana, a postat o imagine de cinci stele pe rețelele sociale. Ioana Țiriac este fiica de 23 de ani a magnatului român și a jurnalistei egiptene Sophia Ayad. Ion...
Sursa: Ziare.com