Exclusiv Tiriac s-a tinut de cuvant! Iata cand va fi gata prima donatie promisa

Marti, 16 Februarie 2016, ora 07:03
15473 citiri
Exclusiv Tiriac s-a tinut de cuvant! Iata cand va fi gata prima donatie promisa

Fostul jucator de tenis Ion Tiriac s-a tinut de cuvant si a demarat lucrarile pentru constructia primei donatii pe care a promis ca o va face statului roman.

Ion Tiriac a inceput in luna ianuarie sa construiasca un patinoar in Otopeni, pe care il va dona autoritatilor. Saptamana trecuta, omul de afaceri a inspectat lucrarea, iar constructia este aproape de finalizare, au dezvaluit surse autorizate pentru Ziare.com.

Cu acest prilej, Tiriac a aflat si data la care patinoarul va fi inaugurat: 20 iulie 2016 - moment din care tinerii sportivi din Bucuresti si imprejurimi, care au ajuns sa se pregateasca in mall, vor avea un nou spatiu mult mai potrivit la dispozitie.

Din informatiile noastre, saptamana trecuta au ajuns in Romania si cele mai importante componente ale patinoarului: aparatul care va mentine suprafata la o temperatura optima si cel de de curatat gheata.

Tiriac s-a razgandit: Maine dimineata vin si pun 100 de milioane de euro!

De asemenea, conform surselor Ziare.com, Tiriac a avut o intalnire si cu primarul orasului Otopeni, cei doi discutand despre modificarea infrastructurii din zona.

Tiriac si-a dorit ca primaria sa asfalteze drumul catre patinoar si sa modifice traseul RATB in asa fel incat autobuzele din zona sa opreasca in fata patinoarului si a primit asigurari ca nu vor fi probleme in acest sens.

Patinoarul pe care Tiriac il va dona se afla in apropierea muzeului auto pe care omul de afaceri il detine.

Costurile de constructie ale patinoarului se ridica la 2 milioane de euro.

Initial, Tiriac a dorit sa construiasca un patinoar in Bucuresti, insa nu a ajuns la un acord cu municipalitatea, astfel ca a demarat lucrarile in Otopeni.

Citeste si:
La umbra erei Merkel: Germania, rezultatele scrutinului, românii
La umbra erei Merkel: Germania, rezultatele scrutinului, românii
Încotro o ia Germania la finele erei Merkel? Cine o va conduce și ce mesaj transmite poporul german prin rezultatele alegerilor? Cum stă cea mai amplă putere economică europeană cu erodarea...
Noua metodă de ”sifonare” a banilor către localitățile conduse de primari PNL. Județul care primește o treime din fonduri
Noua metodă de ”sifonare” a banilor către localitățile conduse de primari PNL. Județul care primește o treime din fonduri
Bugetul de stat pe anul 2021 prevede Fondul de intervenţie la dispoziţia Executivului, din care a fost alocată suma de 377 milioane lei pentru ajutorarea mai multor localități afectate de...
Sursa: Ziare.com
Comentarii