Ilie Nastase il contrazice pe Ion Tiriac, dupa declaratiile care au inflamat lumea tenisului

Joi, 19 Mai 2016, ora 15:03
4878 citiri
Ilie Nastase il contrazice pe Ion Tiriac, dupa declaratiile care au inflamat lumea tenisului
Foto: Hepta.ro

Fostul mare tenismen Ilie Nastase a afirmat ca nu este de acord cu Ion Tiriac, dupa ce acesta a sustinut ca femeile n-ar trebui sa primeasca premii la fel de mari precum barbatii.

In opinia lui Nastase, femeile ar trebui chiar sa primeasca sume mai mari de bani.

"Femeile sunt inteligente, ar trebui sa lupte ca sa primeasca bani mai multi decat barbatii", a afirmat Ilie Nastase intr-un interviu pentru Ubitennis.

Intrebat daca si-ar dori sa intervina la nivel inalt prin ocuparea unei functii de conducere in forurile abilitate, Nastase a mentionat ca vremea sa a trecut.

"Acum e prea tarziu. Voi avea in curand 70 de ani. Ma ocupa de academia de tenis si sunt mereu disponibil pentru cei ce au nevoie de un sfat", a completat Nastase.

Tiriac a ajuns la capatul rabdarii dupa turneul de la Madrid: Nu se mai poate asa, voi fi falit!

Reactia lui Ilie Nastase vine dupa ce Ion Tiriac s-a plans ca premiile tot mai mari pe care trebuie sa le acorde la turneul de la Madrid il vor "fali".

Ion Tiriac ofera premii de aproximativ 10 milioane de dolari anual la Madrid.

La finalul saptamanii trecute, Ion Tiriac a anuntat ca ia in calcul vanzarea turneului de la Madrid, nemultumit de faptul ca la unele meciuri nu au fost mai mult de 3.000 de spectatori.

Motivul principal ar fi lipsa de interes din circuitul feminin, in conditiile in care la Madrid s-au inregistrat foarte multe surprize.

1 milion de dolari a incasat Simona Halep din partea organizatorilor de la Madrid pentru succesul de sambata, la fel ca si Novak Djokovici, castigatorul competitiei masculine.

C.S.

#Ion Tiriac Ilie Nastase , #stiri Ion Tiriac