Intalnire de importanta maxima pentru Tiriac la Londra

Miercuri, 12 Noiembrie 2014, ora 10:08
4611 citiri
Intalnire de importanta maxima pentru Tiriac la Londra
Foto: ProTV

Omul de afaceri Ion Tiriac are programata, in aceasta saptamana, o intalnire extrem de importanta la Londra, in urma careia va afla daca mutarea pe care a negociat-o in ultimele doua luni se va concretiza.

Ion Tiriac se va intalni, cu ocazia Turneului Campionilor, cu sefii ATP, pe care trebuie sa-i convinga ca mutarea turneului de tenis de la Dusseldorf (Germania) la Geneva (Elvetia) este o alegere potrivita.

Omul de incredere al lui Tiriac, neamtul Rainer Schuttler, a confirmat ca intalnirea "va decide totul" in ceea ce priveste mutarea turneului.

Totusi, chiar daca are acordul oficialitatilor din Geneva, Tiriac nu este privit cu ochi buni de presedintele Federatiei de Tenis din Elvetia, care a declarat, saptamana trecuta, ca "organizatorii cauta doar bani si glorie".

Mutarea turneului ATP 250 la Geneva (Elvetia) va reprezenta o "mina de aur" pentru Ion Tiriac, potrivit spuselor lui Gerard Tsobanian, mana dreapta a omului de afaceri in lumea tenisului.

"Locul este plin de potential, in special in ceea ce priveste sponsorii si VIP-urile", a declarat Tsobanian in urma cu cateva saptamani.

Tiriac are planuri mari cu acest turneu, in care va investi, pentru inceput, 500 de mii de euro anual. Totusi, daca interesul va fi pe masura, Tiriac doreste sa treaca la nivelul urmator, asa cum s-a intamplat la Madrid.

In Spania, Tiriac castiga anual in jur de 100 de milioane de euro. La Geneva, reteta ar urma sa fie asemenatoare celei de la Madrid - primaria va semna un contract de sponsorizare si ii va pune la dispozitie arena pe care sa se desfasoare turneul.

Pe langa implicarea financiara, Tiriac ar urma, prin relatiile sale, sa contribuie la dezvoltarea turneului prin aducerea unor jucatori foarte cunoscuti.

Tiriac mai detine un turneu din categoria ATP 250, cel de la Bucuresti.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cristian Popescu - Piedone, avans considerabil față de ceilalți candidați la Primăria Capitalei, conform ultimului sondaj de opinie
Cristian Popescu - Piedone, avans considerabil față de ceilalți candidați la Primăria Capitalei, conform ultimului sondaj de opinie
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#Ion Tiriac turneu Geneva, #Ion Tiriac intalnire ATP , #stiri Ion Tiriac