Ion Tiriac dezvaluie motivul real pentru care Ilie Nastase a provocat incidentele de la Fed Cup

Joi, 01 Iunie 2017, ora 17:10
24190 citiri
Ion Tiriac dezvaluie motivul real pentru care Ilie Nastase a provocat incidentele de la Fed Cup
Foto: Hepta.ro

Ajuns la Roland Garros, Ion Tiriac a vorbit despre incidentele provocate de Ilie Nastase la meciul de Fed Cup cu Marea Britanie, din urma cu o luna.

Tiriac a afirmat ca motivul real pentru care Nastase si-a iesit din fire si le-a jignit pe britanice este dat de cele 17 trageri de timp pe care le-ar fi numarat din partea Johannei Konta.

"De 17 ori Johanna Konta a depasit perioada de 20 de secunde intre servicii. Cateodata, statea chiar si cate 50 de secunde! In acel moment, Ilie a mers catre arbitru, iar supervizorul britanic l-a influentat si astfel a fost dat afara!", a spus Tiriac, citat de Ubitennis.

Ilie Nastase a fost in centrul unor incidente negative cu ocazia meciului de Fed Cup dintre Romania si Marea Britanie.

La conferinta de presa de dinaintea meciului, Nastase a spus despre viitorul copil al Serenei Williams "sa vedem ce culoare va avea", iar aceasta declaratie a fost considerata de ITF drept rasista.

Dupa ce a jignit-o si pe Johanna Konta, Ilie Nastase a fost suspendat provizoriu de ITF, insa a fost invitat de Ion Tiriac sa participe la turneul de la Madrid.

Astfel, Ion Tiriac a fost criticat de presedintele WTA pentru ca l-a chemat pe Ilie Nastase la ceremonia de premiere de dupa finala feminina de la Madrid.

In replica, Tiriac a afirmat ca nu a gresit nimic cand l-a chemat pe Ilie Nastase.

C.S.

#Ion Tiriac Ilie Nastase, #Ilie Nastase incidente Fed Cup , #stiri Ion Tiriac